Nieuw
Appartement
Stationsstraat 70, 9890 Gavere
€ 319.000
  • 2
  • 109 m²
  • garages

Prachtig appartement, 2 kamers en staanplaats!

Prachtig appartement, 2 kamers en staanplaats!

LAATSTE 2 APP TE KOOP! 6% BTW MOGELIJK / In de Stationsstraat, kortbij alle voorzieningen, openbaar vervoer, school en verbindingswegen, vindt u dit zeer mooi appartement in een kleinschalige residentie op de eerste verdieping (LIFT AANWEZIG). Dit BEN-appartement (BijnaEnergieNeutraal) werd recent gebouwd en is tot in de puntjes afgewerkt met materialen van hoge kwaliteit. Indeling: inkomhal, apart toilet, grote leefruimte en fraaie open keuken, berging, fantastische badkamer en twee slaapkamers. 

De bewoonbare oppervlakte is 109 vierkante meter, en het appartement beschikt over twee terrassen aan voorzijde (7m²) en achterzijde (14m²). Stijlvolle balustrades worden nog voorzien. 

Vloerverwarming én zonnepanelen aanwezig = lage energiefacturen dankzij de uitstekende energiescore (E30). Aankoop aan 6% BTW is mogelijk voor wie aan de voorwaarden voldoet. Extra: een private autostaanplaats is inbegrepen bij dit appartement! (en de aankoop van een tweede staanplaats is mogelijk). Voorzieningen voor laadpalen reeds aanwezig. 

Dit appartement situeert zich op een bijzonder goede locatie, niet in het minst door de strategische ligging tussen Oudenaarde en Gent - het Gentse Sint-Pietersstation bereik je per auto op minder dan een kwartier! Vlakbij het appartement kan je mooie wandelingen en fietstochtjes maken in de Scheldevallei. 

Bekijk alvast de virtuele rondleiding: my.matterport.com

Meer info en bezoeken: 052690691 of tom@immotijl.be

In detail

Financieel

prijs
€ 319.000
opbrengsteigendom
nee

Ligging

ligging
Woonkern

Comfort

gemeubeld
nee
aansluiting water
ja

Gebouw

bewoonbare opp.
109,00 m²
constructie
Halfopen
bouwjaar
2024
staat
Nieuw
verdieping
1
oriëntatie voorgevel
Zuid

Energie

type verwarming
Collectief

Technieken

elektriciteit
ja

Garages / parking

binnenparking
nee
buitenparking
ja

Indeling

keuken
ja
terras
ja
terras 1
20,00 m²

Stedenbouwkundige informatie & ruimtelijke ordening

g-score
A
p-score
A
Uw makelaar
508 590
Tom Van Den Troost
0479 20 85 22