In optie
Huis
Bovendonkstraat 20, 9255 Buggenhout
€ 395.000
  • 3
  • 146 m²
  • 3.200 m²
  • garages

Unieke eigendom op 32 are, groene oase in het centrum!

Unieke eigendom op 32 are, groene oase in het centrum! Unieke eigendom op een perceel van circa 32 are, gelegen in tweede lijn in de Bovendonkstraat: een groene oase van rust, verscholen achter een inrijpoort, ideaal voor wie houdt van ruimte, groen en rust – en een droom voor dierenliefhebbers gelet op de aanwezige stallingen. Op het perceel bevindt zich een halfopen bebouwing: de verdieping bestaat uit 3 kamers en is reeds afgewerkt, het gelijkvloers staat nog in ruwbouw en dient verder afgewerkt naar eigen smaak. Voorzieningen (ook aardgas) liggen reeds klaar. Leefruimte en keukenruimte geven connectie met en uitzicht op tuin, vijver en terras. Vanuit de master bedroom heb je een prachtig uitzicht op de fraaie tuin. Even verderop in de tuin bevindt zich bijkomend een groot tuinhuis/chalet met alle voorzieningen (elektriciteit, keukentje, badkamer, slaapkamer). Daarnaast zijn er nog stallingen/werkatelier en een carport voor 2 wagens. Mits het uitvoeren van enige werkzaamheden (woning gelijkvloers, tuin op orde zetten) is deze eigendom een pareltje zonder weerga. Noot: epc-score is in realiteit beter dan is vermeld, want inmiddels voorzien van dubbele beglazing én recente dakisolatie.

Prima locatie, op korte afstand tot Buggenhout-centrum en station, en tevens op een steenworp van Buggenhoutbos. Bekijk hier een sfeerfilmpje: https://youtu.be/JDq95MqzAoU Meer info en afspraken voor de BEZOEKDAG van zaterdag 09/09: tom@immotijl.be of 052690691.

In detail

Financieel

prijs
€ 395.000
beschikbaarheid
Vanaf akte
onder btw stelsel
nee
opbrengsteigendom
nee

Ligging

ligging
Centraal
omgeving school
ja
omgeving openbaar vervoer
ja
omgeving winkels
ja
omgeving sportcentrum
ja

Comfort

aansluiting gas
ja
aansluiting water
ja

Gebouw

bewoonbare opp.
146,00 m²
constructie
Open
staat
Te renoveren
oriëntatie achtergevel
West
oriëntatie voorgevel
Oost

Terrein

perceel opp.
3.200,00 m²
tuin
ja

Energie

epc
539 kWh/m²
epc unieke code
0002223277-RES-1
epc klasse
F
dubbel glas
ja
verwarming
Gas

Technieken

elektriciteit
ja

Garages / parking

garages / parking
1
carport
2
binnenparking
2
buitenparking
5

Indeling

keuken
ja
terras
ja

Stedenbouwkundige informatie & ruimtelijke ordening

g-score
D
p-score
D
kadaster opp.
renovatieverplichting
JaDit pand kan onderheven zijn aan de renovatieverplichting die door de vlaamse overheid word opgelegd voor residentiele gebouwen. Voor meer informatie kan u de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap contacteren: https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen
Uw makelaar
508 590
Tom Van Den Troost
0479 20 85 22