Huis
Impegemstraat 42, 1770 Liedekerke
€ 301.000
  • 3
  • 151 m²
  • 390 m²
  • garages

Ruime woning met garage en tuin te Liedekerke!

Ruime woning met garage en tuin te Liedekerke! 

Deze moderne en volledig nieuwe woning is één van de 250 voorbeeldwoningen die men voor u op maat kan realiseren. Het huis in de illustratie is van het type gesloten bebouwing en heeft een totale woonoppervlakte van 151m² (mits afgewerkte zolder 198m²). Op het gelijkvloers zijn een inkomhal en toilet onder de trap, een leuke woonkamer, garage met sectionaalpoort en een wasplaats voorzien. Een breed aluminium schuifraam van 4 meter maakt het uitzicht op de tuin een plezier. Boven zijn 3 slaapkamers, een badkamer (Van Marcke) met bad, dubbele lavabo en een douche voorzien in de prijs.

Uiteraard kan een afgewerkte zolder nog minstens 2 kamers bieden. De kroonlijsthoogte staat voorlopig op 6 meter, wat toelaat om ruime kamers op zolder te maken, er zijn gewelven en chape voorzien daarvoor. Er zijn 14 zonnepanelen op het dak goed voor 3840Wp. De EPB norm die standaard gehaald wordt is +-30, wat maakt dat de woning zeer energiezuinig is. Een gascondensatieketel Vaillant zit in de prijs, warmtepomp is mogelijk. Deze woning kan nog volledig naar eigen wens aangepast worden, op gebied van inrichting en oppervlakte. Dit gebeurt in een persoonlijk gesprek met de bouwadviseur van de bouwfirma. Bouwtijd = 8 maanden voorbereiding (ontwerp personaliseren bij architect, bouwaanvraag bekomen, werforganisatie) en 1 jaar bouwen onder de wet Breyne. Prijs woning volgens basislastenboek, exclusief BTW (21%) en architectenkosten (5%), keuken niet inbegrepen: € 192.000,-

Prijs grond: € 109.000,-

Dit perceel is ideaal gelegen, net op de rand van centrum Liedekerke en met een vlotte verbinding richting het Pajottenland! Op een boogscheut van scholen, winkels, recreatie en openbaar vervoer. Voor meer info, contacteer Steven via 0485/52 55 29.

 

In detail

Financieel

prijs
€ 301.000
beschikbaarheid
Bij oplevering
onder btw stelsel
ja
opbrengsteigendom
nee

Ligging

ligging
Centraal
omgeving school
ja
omgeving openbaar vervoer
ja
omgeving winkels
ja
omgeving autosnelweg
ja

Comfort

aansluiting riolering
ja
aansluiting gas
ja
aansluiting water
ja

Gebouw

bewoonbare opp.
151,00 m²
constructie
Gesloten
staat
Nieuw
oriëntatie achtergevel
Zuidoost

Terrein

perceel opp.
390,00 m²
terreindiepte
50,00 m
tuin
ja

Energie

dubbel glas
ja
verwarming
Gas
type verwarming
Individueel

Technieken

elektriciteit
ja
telefoonbekabeling
ja

Garages / parking

garages / parking
1
binnenparking
1

Indeling

slaapkamers
3
badkamers
1

Stedenbouwkundige informatie & ruimtelijke ordening

bestemming
Woongebied
verkavelingsvergunning
nee
voorkooprecht
nee
vonnissen
nee
p-score
A
kadaster opp.
390 m²
Uw makelaar
515 982
Steven De Petter
0485 52 55 29