(ver)kopen? Met Tijl Jansegers natuurlijk!

Waar wij het verschil maken? Bij Tijl Jansegers zijn mensen geen nummer: eigenaars én kopers mogen rekenen op een persoonlijke aanpak. Verkopen vraagt inspanning en creativiteit: kantoor Tijl Jansegers presenteert eigendommen snel en efficiënt aan een groot publiek van potentiële kopers. Er is een voortdurende uitwisseling van klanteninformatie tussen de kantoren, en dossiers worden van a tot z opgevolgd. Daartoe staan niet minder dan 14 medewerkers in 3 kantoren - in Aalst, in Denderleeuw en in Dendermonde - steeds tot uw dienst.

Service na verkoop is voor het team van Tijl Jansegers een vanzelfsprekendheid. Bovendien liegen cijfers niet: 90% van onze panden verkopen wij binnen de afgesproken termijn. Kortom, u bent geïnteresseerd in een waardebepaling of onderbouwd vastgoedadvies? U wil (ver)kopen of (ver)huren? Zoek niet verder, want bij Tijl Jansegers bent u aan het juiste adres.

graag tot binnenkort!

Blijf op de hoogte

U blijft graag op de hoogte van nieuwe eigendommen die Tijl Jansegers te koop aanbiedt? Vul dan hier uw gegevens in - het duurt hooguit 30 seconden - en hou de vinger aan de pols.

Schrijf je nu in

Overzicht nieuws

Energiezuinige flats in centrum Sint-Gillis

11 September 2019

In het centrum van Sint-Gillis-Dendermonde (Processiestraat 65) verrijst binnenkort Residentie St-Estèphe, een nieuwbouwproject met 8 appartementen waarvan het E-peil maximaal 30 is (= BijnaEnergieNeutraal). Zopas vond in de Processiestraat de afbraak van de oude gebouwen plaats.

Lees meer

Asbestcertificaat: wat moet je weten?

30 April 2019

Over het door de Vlaamse regering aangekondigde asbestcertificaat bij verkoop stellen de vastgoedmakelaars van Tijl Jansegers onduidelijkheid en verwarring vast in hoofde van heel wat eigenaars. Daarom zetten we hier de voornaamste feiten op een rij.

Lees meer

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons