(ver)kopen? Met Tijl Jansegers natuurlijk!

Waar wij het verschil maken? Bij Tijl Jansegers zijn mensen geen nummer: eigenaars én kopers mogen rekenen op een persoonlijke aanpak. Verkopen vraagt inspanning en creativiteit: kantoor Tijl Jansegers presenteert eigendommen snel en efficiënt aan een groot publiek van potentiële kopers. Er is een voortdurende uitwisseling van klanteninformatie tussen de kantoren, en dossiers worden van a tot z opgevolgd. Daartoe staan niet minder dan 14 medewerkers in 3 kantoren - in Aalst, in Denderleeuw en in Dendermonde - steeds tot uw dienst.

Service na verkoop is voor het team van Tijl Jansegers een vanzelfsprekendheid. Bovendien liegen cijfers niet: 90% van onze panden verkopen wij binnen de afgesproken termijn. Kortom, u bent geïnteresseerd in een waardebepaling of onderbouwd vastgoedadvies? U wil (ver)kopen of (ver)huren? Zoek niet verder, want bij Tijl Jansegers bent u aan het juiste adres.

graag tot binnenkort!

Blijf op de hoogte

U blijft graag op de hoogte van nieuwe eigendommen die Tijl Jansegers te koop aanbiedt? Vul dan hier uw gegevens in - het duurt hooguit 30 seconden - en hou de vinger aan de pols.

Schrijf je nu in

Overzicht nieuws

Vastgoedverwachtingen voor 2019

02 Januari 2019

2018 was een topjaar voor vastgoed. Nooit eerder realiseerde kantoor Tijl Jansegers zoveel transacties. Blijft de Vlaming ook in het nieuwe jaar verzot op vastgoed?

Lees meer

Tijl Jansegers in top 3 grootste vastgoedkantoren

03 Februari 2018

Forse groeicijfers bij Tijl Jansegers, stelt nu ook Het Laatste Nieuws vast. Team Tijl staat nu op 3 in de 'hitparade' van grootste vastgoedkantoren in Oost-Vlaanderen. Met meer dan 260 panden te koop en te huur zitten wij nu ook nummer 2 op de hielen. Lees hier het volledige artikel uit Het Laatste Nieuws:

Lees meer

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons