(ver)kopen? Met Tijl Jansegers natuurlijk!

Waar wij het verschil maken? Bij Tijl Jansegers zijn mensen geen nummer: eigenaars én kopers mogen rekenen op een persoonlijke aanpak. Verkopen vraagt inspanning en creativiteit: kantoor Tijl Jansegers presenteert eigendommen snel en efficiënt aan een groot publiek van potentiële kopers. Er is een voortdurende uitwisseling van klanteninformatie tussen de kantoren, en dossiers worden van a tot z opgevolgd. Daartoe staan niet minder dan 14 medewerkers in 3 kantoren - in Aalst, in Denderleeuw en in Dendermonde - steeds tot uw dienst.

Service na verkoop is voor het team van Tijl Jansegers een vanzelfsprekendheid. Bovendien liegen cijfers niet: 90% van onze panden verkopen wij binnen de afgesproken termijn. Kortom, u bent geïnteresseerd in een waardebepaling of onderbouwd vastgoedadvies? U wil (ver)kopen of (ver)huren? Zoek niet verder, want bij Tijl Jansegers bent u aan het juiste adres.

graag tot binnenkort!

Blijf op de hoogte

U blijft graag op de hoogte van nieuwe eigendommen die Tijl Jansegers te koop aanbiedt? Vul dan hier uw gegevens in - het duurt hooguit 30 seconden - en hou de vinger aan de pols.

Schrijf je nu in

Overzicht nieuws

Weldra 7% registratierechten: wat betekent dit voor u?

10 Januari 2018

Elke dag stellen mensen ons vragen over de hervorming van de registratierechten. Heel wat eigenaars en kopers gaan ervan uit dat de in december aangekondigde wijziging al meteen van kracht is, maar niets is minder waar. Kantoor Tijl Jansegers brengt licht in de duisternis en zet vijf feiten op een rij.

Lees meer

'Girl Power' bij Tijl Jansegers

23 November 2017

Vastgoedkantoor Tijl Jansegers blijft in expansie: onze groei weerspiegelt zich niet enkel in een gestage toename van de opvallende gele 'te koop'-bordjes in het straatbeeld, maar ook in het aantal medewerkers.

Lees meer

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons