Diensten

Zorgeloos verhuren

Inzake verhuur staan de medewerkers van Kantoor Tijl Jansegers u eveneens bij met raad en daad. Zo geven wij advies bij het bepalen van de correcte huurwaarde van uw pand. Vervolgens gaan wij over tot actie: opmeten, beschrijven en fotograferen.

Van a tot z

Behalve aantrekkelijke advertenties op verschillende websites (kantoorwebsite, Immoweb en Vlan) zorgt Kantoor Tijl Jansegers onder meer voor het opmaken van noodzakelijke documenten - zoals het EnergiePrestatieCertificaat (EPC) en de gedetailleerde plaatsbeschrijving - en de opname van de meterstanden. Vanzelfsprekend vezorgen wij de bezoeken met kandidaten en stellen wij het verhuurcontract op.

Extra service

Een kritische beoordeling van kandidaat-huurders is zeer belangrijk. Bij een positieve evaluatie leggen wij het dossier aan u voor, waarna u kan beslissen wie uw eigendom mag huren op basis van de gestelde voorwaarden.

Een extra service van ons kantoor: wij zorgen voor de jaarlijkse indexering van de huurovereenkomst, indien u dat wenst. Zo hoeft u zelf niet meer in te staan voor alle administratieve beslommeringen.

Bijkomende vragen over onze verhuurdiensten? Bekijk onze aparte verhuurwebsite:

www.tijljansegersverhuur.be

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons