Nieuws

Opvallende campagne in Dendermonde

13 Oktober 2019

Op 24 mei 2020 trekt het Ros Beiaard door de straten van Dendermonde. Voor Team Tijl Dendermonde reden genoeg om te starten met een opvallende campagne, die ook Het Laatste Nieuws niet is ontgaan.

Lees meer

Energiezuinige flats in centrum Sint-Gillis

11 September 2019

In het centrum van Sint-Gillis-Dendermonde (Processiestraat 65) verrijst binnenkort Residentie St-Est├Ęphe, een nieuwbouwproject met 8 appartementen waarvan het E-peil maximaal 30 is (= BijnaEnergieNeutraal). Zopas vond in de Processiestraat de afbraak van de oude gebouwen plaats.

Lees meer

Asbestcertificaat: wat moet je weten?

30 April 2019

Over het door de Vlaamse regering aangekondigde asbestcertificaat bij verkoop stellen de vastgoedmakelaars van Tijl Jansegers onduidelijkheid en verwarring vast in hoofde van heel wat eigenaars. Daarom zetten we hier de voornaamste feiten op een rij.

Lees meer

Lenen nooit goedkoper

11 April 2019

Goed nieuws voor bouwers en kopers! De hypotheekrente heeft een absoluut dieptepunt bereikt: dat betekent dat lenen nooit goedkoper was.

Lees meer

Vastgoedverwachtingen voor 2019

02 Januari 2019

2018 was een topjaar voor vastgoed. Nooit eerder realiseerde kantoor Tijl Jansegers zoveel transacties. Blijft de Vlaming ook in het nieuwe jaar verzot op vastgoed?

Lees meer

Tijl Jansegers in top 3 grootste vastgoedkantoren

03 Februari 2018

Forse groeicijfers bij Tijl Jansegers, stelt nu ook Het Laatste Nieuws vast. Team Tijl staat nu op 3 in de 'hitparade' van grootste vastgoedkantoren in Oost-Vlaanderen. Met meer dan 260 panden te koop en te huur zitten wij nu ook nummer 2 op de hielen. Lees hier het volledige artikel uit Het Laatste Nieuws:

Lees meer

Weldra 7% registratierechten: wat betekent dit voor u?

10 Januari 2018

Elke dag stellen mensen ons vragen over de hervorming van de registratierechten. Heel wat eigenaars en kopers gaan ervan uit dat de in december aangekondigde wijziging al meteen van kracht is, maar niets is minder waar. Kantoor Tijl Jansegers brengt licht in de duisternis en zet vijf feiten op een rij.

Lees meer

'Girl Power' bij Tijl Jansegers

23 November 2017

Vastgoedkantoor Tijl Jansegers blijft in expansie: onze groei weerspiegelt zich niet enkel in een gestage toename van de opvallende gele 'te koop'-bordjes in het straatbeeld, maar ook in het aantal medewerkers.

Lees meer

Elke woning in Vlaanderen krijgt een digitaal paspoort: de "woningpas"

22 November 2017

 

De Vlaamse regering lanceert een digitaal paspoort voor elke woning.

Lees meer

'Klein beschrijf' wordt afgeschaft

20 November 2017

Hoewel ook in het verleden al meermaals aangekondigd, ziet het ernaar uit dat de Vlaamse regering het 'klein beschrijf' zal afschaffen.

Lees meer

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons