Energiezuinige flats in centrum Sint-Gillis naar nieuws overzicht

11 September 2019

 

 

Ontwikkelaar Nice Projects onderscheidt zich al langer met het bouwen van betaalbare en tegelijk uiterst energiezuinige appartementen. De flats in Residentie St-Estèphe zullen 1 of 2 slaapkamers tellen en hebben bewoonbare oppervlaktes tussen 65m² en 96m². Achteraan bevinden zich private staanplaatsen.

Koeling tijdens de zomer

Dit project in Sint-Gillis is uniek in die zin dat elk appartement individueel over zonnepanelen zal beschikken. Daarnaast heeft elke woongelegenheid een eigen warmtepomp die tegelijk voor koeling zal zorgen, met de warme zomers van tegenwoordig is dat geen overbodige luxe.

BEN-standaard

De BEN-standaard die hier van toepassing is biedt grote voordelen: Er is minder warmteverlies en dus een veel lagere energiefactuur, maar ook extra korting op kredieten bij verschillende banken. Vanuit de overheid krijgen kopers van BEN-woningen een stevige korting op de te betalen onroerende voorheffing. Helemaal conform de toegenomen aandacht voor ecologie en duurzaamheid zal de residentie beschikken over ruime fietsenbergplaats en oplaadpunten voor elektrische auto’s en fietsen.

Geïnteresseerden vinden prijzen en advertenties op www.immotijl.be - rubriek 'te koop'. Oplevering is voorzien begin 2021.

Meer info, plannen en lastenboek: jens@immotijl.be of tom@immotijl.be.

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons