Wij zoeken...

VACATURE 1:

Inkoper - Verkoper (m/v)

Wie ben jij?

Een toekomstige BIV-stagiair(e) of zelfstandig makelaar met BIV-nummer. Je bent iemand die veel vrijheid sowieso koppelt aan verantwoordelijkheid en zin voor initiatief. Commerciële ervaring is een pluspunt, maar geen absolute must - passie voor vastgoed en goesting om te groeien zijn dat wél.

Wat doe je precies bij Tijl Jansegers?

Als inkoper - verkoper (M/V) zorg je in een bepaalde regio voor het in portefeuille halen van nieuwe eigendommen en verzorg je de verkoop van je eigen panden. Dat doe je door middel van actieve prospectie, een nauwgezette opvolging van contacten en het onderhouden van duurzame klantenrelaties.

En wat doen wij?

Als een van de grootste en snelst groeiende immokantoren in de regio's Aalst en Dendermonde geven wij je alle kansen om straffe resultaten te behalen. Dat betekent onder meer: een prima omkadering in een toffe werksfeer, professionele en praktische ondersteuning, technische en vooral ook commerciële opleidingen.

Commerciële topprestaties zijn vanzelfsprekend gekoppeld aan navenante inkomsten.

Samengevat

Ben je...

... enthousiast en ondernemend?

... flexibel inzake avond- en weekendwerk?

... communicatief en sociaal vaardig?

of ken je iemand die aan deze profielschets voldoet?

Neem dan als de bliksem met ons contact op via nathalie@immotijl.be (voor regio Aalst) of tom@immotijl.be (voor regio Dendermonde).


 

"Waarom zou je bij de zeemacht gaan als je een piraat kan zijn?"

- Steve Jobs -

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons