Wij zoeken...

VACATURE 1:

Medewerker Digitale Communicatie (m/v)

Wie ben jij?

Een creatieve kracht (M/V) die zich op sociale media als een vis in het water voelt. Illustraties bewerken en korte filmpjes monteren is wat je regelmatig doet. Je bent in staat om creativiteit te laten sporen met structuur. Je bent dus een voortrekker die creatieve ideeën ook daadwerkelijk uitvoert. Je kan zelfstandig (ver)werken en haalt tegelijk inspiratie en input uit de mensen rondom jou. Je oefent je job uit in een deeltijds bediendenstatuut of - bij voorkeur - als freelance medewerker.

Wat doe je?

Aan de hand van een proactieve opvolging en een uitgeschreven plan van aanpak maak je Tijl Jansegers 'top of mind' op de digitale platformen. Op regelmatige basis rapporteer je hierover aan de zaakvoerders. Je bent geboeid door digitale communicatie en stuurt de aanwezigheid van Tijl Jansegers op sociale media (Facebook en Instagram). Voor de inhoudelijke uitwerking van posts en campagnes maak je actief gebruik van beschikbare tools (smartphone, drone, grafische software). Je hebt minstens notie van onder meer Facebook Ads en Google Analytics en je wil je hier verder in verdiepen.

Uiteraard volg je de laatste digitale trends en ontwikkelingen en je bent bereid om hierin voortdurend bij te scholen. Kennis van SEO en SEA is een pluspunt, net als basiskennis van grafische programma's zoals Photoshop of Lightroom.

Wat bieden wij?

Een avontuurlijke werkplek waar creativiteit en persoonlijke ontwikkeling centraal staan - uiteraard in combinatie met een marktconforme vergoeding. Daarnaast voorzien wij in praktische ondersteuning en waardevolle opleidingen.

Herken je jezelf in bovenstaande? Stuur je cv en motivatiebrief naar tom@immotijl.be.


VACATURE 2:

Inkoper - Verkoper (m/v)

Wie ben jij?

Een toekomstige BIV-stagiair(e) of zelfstandig makelaar met BIV-nummer. Je bent iemand die veel vrijheid sowieso koppelt aan verantwoordelijkheid en zin voor initiatief. Commerciële ervaring is een pluspunt, maar geen absolute must - passie voor vastgoed en goesting om te groeien zijn dat wél.

Wat doe je precies bij Tijl Jansegers?

Als inkoper - verkoper (M/V) zorg je in een bepaalde regio voor het in portefeuille halen van nieuwe eigendommen en verzorg je de verkoop van je eigen panden. Dat doe je door middel van actieve prospectie, een nauwgezette opvolging van contacten en het onderhouden van duurzame klantenrelaties.

En wat doen wij?

Als een van de grootste en snelst groeiende immokantoren in de regio's Aalst en Dendermonde geven wij je alle kansen om straffe resultaten te behalen. Dat betekent onder meer: een prima omkadering in een toffe werksfeer, professionele en praktische ondersteuning, technische en vooral ook commerciële opleidingen.

Commerciële topprestaties zijn vanzelfsprekend gekoppeld aan navenante inkomsten.

Samengevat

Ben je...

... enthousiast en ondernemend?

... flexibel inzake avond- en weekendwerk?

... communicatief en sociaal vaardig?

of ken je iemand die aan deze profielschets voldoet?

Neem dan als de bliksem met ons contact op via nathalie@immotijl.be (voor regio Aalst) of tom@immotijl.be (voor regio Dendermonde).


 

"Waarom zou je bij de zeemacht gaan als je een piraat kan zijn?"

- Steve Jobs -

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons