Duplex
Stationsstraat 70, 9890 Gavere
€ 389.000
  • 3
  • 162 m²
  • garages

Fantastisch ruim duplexapp, 3 kamers en staanplaats!

Fantastisch ruim duplexapp, 3 kamers en staanplaats!

BTW 6% MOGELIJK / In de Stationsstraat, kortbij alle voorzieningen, openbaar vervoer, school en verbindingswegen, vindt u dit zeer fraai duplexappartement in een kleinschalige residentie – met 3 kamers en twéé badkamers! 

Dit BEN-appartement (BijnaEnergieNeutraal) werd recent gebouwd en is tot in de puntjes afgewerkt met materialen van hoge kwaliteit. Indeling tweede verdiep: inkomhal, apart gastentoilet, badkamer 1, slaapkamer, zeer grote leefruimte en open keuken, berging. Indeling derde verdiep: 2 slaapkamers, tweede badkamer en een extra toilet.

De bewoonbare oppervlakte is liefst 162 vierkante meter, en het appartement beschikt over twee terrassen aan voorzijde (7m²) en achterzijde (16m²). Stijlvolle balustrades worden nog voorzien. Uitzonderlijk pareltje voor wie houdt van ruimte. Tevens LIFT aanwezig.

Vloerverwarming én zonnepanelen = lage energiefacturen dankzij de uitstekende energiescore (E30). Aankoop aan 6% BTW is mogelijk voor wie aan de voorwaarden voldoet. Extra: een autostaanplaats is inbegrepen bij dit appartement! (en de aankoop van een tweede staanplaats is mogelijk). Voorzieningen voor laadpalen reeds aanwezig. 

Dit appartement situeert zich op een bijzonder goede locatie, niet in het minst door de strategische ligging tussen Oudenaarde en Gent - het Gentse Sint-Pietersstation bereik je per auto op minder dan een kwartier! Vlakbij het appartement kan je mooie wandelingen en fietstochtjes maken in de Scheldevallei. 

Bekijk alvast de virtuele rondleiding: my.matterport.com

Meer info en bezoeken: 052690691 of tom@immotijl.be

In detail

Financieel

prijs
€ 389.000
opbrengsteigendom
nee

Comfort

gemeubeld
nee

Gebouw

bewoonbare opp.
162,00 m²
constructie
Halfopen
staat
Nieuw
verdieping
2

Garages / parking

binnenparking
nee
buitenparking
ja

Indeling

slaapkamers
3
badkamers
2
terras
ja
terras 1
23,00 m²

Stedenbouwkundige informatie & ruimtelijke ordening

kadaster opp.
Uw makelaar
508 590
Tom Van Den Troost
0479 20 85 22