Zorgeloos verkopen? Met ImmoTijl natuurlijk!

Advies & Styling
kosteloze waardebepaling | professionele expertise | creatieve publiciteit

Elke verkoop begint met een betrouwbare waardebepaling, gratis en geheel vrijblijvend. Indien u na rijp beraad groen licht geeft voor de verkoop vatten wij meteen de koe bij de horens. Documenten opvragen, een creatieve publiciteitsaanpak op maat van uw eigendom, administratieve en commerciële begeleiding van a tot z: dat - en nog veel meer - mag u verwachten van TeamTijl.

Vraag hier uw gratis schatting aan

Inspanning en creativiteit

Verkopen vraagt inspanning en creativiteit: Of anders geformuleerd: inspiratie, maar vooral ook transpiratie. Meteen nadat we uw eigendom in portefeuille krijgen, presenteren we deze snel en efficiënt aan een groot publiek van potentiële kopers. Daartoe maken we gebruik van een groot klantenbestand met meer dan 15.000 (!) zoekers uit de regio: nog vóór uw woning op de verschillende websites verschijnt, worden potentiële kopers al verwittigd. 

Het grote klantenbestand is overigens niet de enige succesvolle verkoopstool: onze herkenbare gele borden doen uw eigendom meteen opvallen in het straatbeeld. Bij een verkoop is visibiliteit van levensbelang; daarom zetten we ook in op aantrekkelijke offline en online advertenties.

Advies & Styling

Advies & Styling

Ontdek onze gespecialiseerde vastgoeddiensten: van dronefotografie over interieurstyling en tot de verbeelding sprekende virtuele rondleidingen.

Verkoop zonder zorgen

Er is een voortdurende uitwisseling van klanteninformatie tussen onze kantoren, en dossiers worden van a tot z opgevolgd. Het grote voordeel hiervan is dat u als eigenaar geen administratieve, publicitaire of juridische kopzorgen meer heeft: ImmoTijl neemt u alle zorgen uit handen. Daartoe staan niet minder dan 15 vastgoedprofessionals in 4 kantoren - in Aalst, in Herdersem, in Denderleeuw en in Dendermonde - steeds ten dienste van onze eigenaars. 

Service na verkoop is voor TeamTijl een vanzelfsprekendheid: zelfs bij het verlijden van de notariële akte staan wij aan uw zijde. 

Advies & Styling
Advies & Styling

Overtuigd van onze aanpak?

Contacteer ons vrijblijvend voor een correcte waardebepaling van uw eigendom. Wij maken zeer graag tijd voor u!
Vraag uw gratis schatting aan

Wat zeggen onze klanten

 • Eddy Francois

  Ik heb zéér positieve ervaringen met verkoper Jonas van Immo Tijl Jansegers. Vlotte afhandeling tot in detail. Reeds tweemaal met hen gewerkt en ik zou geen andere meer willen. Proficiat mensen.

  Eddy Francois

  Denderleeuw

 • Veel dank voor de verkoop van ons huis in de Opwijksestraat. We hadden altijd een goed gevoel bij de samenwerking.

  Ivan Meysman & Jacqueline De Batselier

  Opdorp

 • Dank voor de vlotte en perfecte afhandeling van de verkoop in Bergveld!

  Luc Pannecoeck

  Baasrode

 • Linda Van der Vreken

  De perfecte schakel tussen koper en verkoper. Een winkel verkopen is nooit evident, maar het team van ImmoTijl deed wat ze beloofden: vlot verkopen. Inzet was super over de hele lijn.

  Linda Van der Vreken

  Buggenhout

 • Wij hebben zowel aan- al verkocht met Immo Tijl Aalst. Wij zijn zeer tevreden van het werk van Steffen en Niels. Bedankt voor de snelle verkoop en de bijstand bij de aankoop.

  Marco dhaeseleer

  Lede

 • Ons huis was heel snel verkocht ... en de verkopers waren vriendelijke mensen.

  Alfons Bombeke

  Mere

 • Wij kunnen 'Team Tijl' aan iedereen aanbevelen. Alle zorgen werden ons uit handen genomen. Feedback was top.

  Jacqui & Rosalie Spiessens

  Dendermonde

 • Silke Muyshondt

  Supervlot onze woning verkocht met ImmoTijl. Mooie foto's, 3D tour, dronefoto's en voldoende publiciteit waardoor we wekelijks meerdere bezoekers hadden. Als we vragen of opmerkingen hadden, werden we meteen verder geholpen. Bedankt Tom voor de zeer aangename samenwerking en professionele aanpak, je hebt ons steeds goed advies en uitleg gegeven in menselijke taal.

  Silke Muyshondt

  Baasrode

 • Nicole Moortgat

  Bedankt Tom van Immotijl voor de verkoop binnen de maand van mijn ouderlijk huis in de Kerkstraat. Onmiddellijk een goed gevoel en een professionele en eerlijke benadering. Directe en vlotte aanpak, correcte analyse, correcte prijssetting, professionele foto s. No nonsens en direct resultaat. Aanbeveling waard. Top - makelaar!

  Nicole Moortgat

  Buggenhout

 • Hello, ik ben Hans en ben heel tevreden over het immo-kantoor, ik had een nieuw vooruitzicht en plan om iets te huren en tevens ook een nieuwe toekomstgerichte aankoop te doen, hierbij nam ik contact op met het immo-kantoor en ik wil tevens ook van harte danken de fotografe en vooral Niels, de mensen gaven me een gevoel van wederzijds vertrouwen en volgden alles goed op en gaven me zowel telefonisch en regelmatig bezoek de nodige info door, mensen die vooruitziend zijn en ik wil er nog iets aan toevoegen "The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams" wel als afsluiter kan ik jullie alleen nog veel succes toewensen met jullie kantoor en dat is welverdiend!

  Hans Samyn

  Hofstade

 • Stijn Van Achter

  Geen seconde getwijfeld om Tijl Jansegers te contacteren voor de verkoop van ons huis. Op voorhand meer dan voldoende geïnformeerd door een zeer sympathieke makelaar. Elke stap werd nauwkeurig opgevolgd en de bezoeken van het huis werden ingepland volgens onze wensen. Vlotte verkoop en ook nadien werden we zeer goed begeleid. Wij zijn enorm tevreden over de dienstverlening van ImmoTijl en raden dit ook aan iedereen aan! Bij Tijl ben je niet de zoveelste klant in de rij, maar krijg je een op en top persoonlijke benadering. Klasse!

  Stijn Van Achter

  Denderleeuw

 • Fred De Poortere

  Bij ImmoTijl ben je absoluut niet bij den uil gelogeerd. Wel integendeel. Je verkoopt niet elke dag je huis. Vrij emotioneel moment. Of ik Immo Tijl zou aanraden? Absoluut. Hun professionele aanpak van het ganse verkoopproces stond garant voor de goede en snelle afloop. Meer moet dat niet zijn.

  Fred De Poortere

  Londerzeel

 • Zeer goede professionele service. Absoluut 100% tevreden. Ik kan me niet inbeelden hoe de verkoop van ons huis beter zou kunnen aangepakt worden. Dikke proficiat en nogmaals bedankt aan Tom.

  Herman Van Cauwenberghe

  Lebbeke

 • Miguel Longfils & Katrijn Luypaert

  Ongeziene service van a tot z. Onze eigendom in de Kasteelstraat in Buggenhout was in een wip verkocht.

  Miguel Longfils & Katrijn Luypaert

  Denderbelle

 • Goede adviezen en realistische aanpak.

  Clement De Meersman

  Meldert

 • Luc Van Weyenberg

  Schitterende service! Zowel bij verkoop van mijn huis als bij aankoop appartement. Alles is vlekkeloos en volgens afspraak verlopen. Ik heb mij werkelijk niets moeten aantrekken. En steeds vlot bereikbaar.

  Luc Van Weyenberg

  Sint-Gillis-Dendermonde

 • We zijn heel tevreden van deze Immo. Top service, goede contacten. Op 2 maanden was ons huis verkocht. Een aanrader voor iedereen verkopen zonder zorgen. Prijs- service in zeer correct. Top, Top, Top. Wij willen zeker Niels bedanken voor alles wat hij voor ons gedaan heeft. Een man van zijn woord. Wij komen zeker terug. Vriendelijke groeten Familie Van Damme

  Leslie Van Impe

  Aalst

 • Evy Schevernels

  Bedankt Tom van ImmoTijl voor de supersnelle verkoop van mijn woning op de Oude Baan, de professionele maar toch persoonlijke aanpak en om steeds klaar te staan voor zowel mij als voor de kopers. Een betere service kon ik mij niet wensen!

  Evy Schevernels

  Oudegem

 • Meer dan tevreden, wat een topteam en service! Van begin tot eind fantastisch begeleid en altijd goed advies gekregen. Mijn woning was binnen 1, 2, 3 verkocht!

  Enorm bedankt Steffen en het hele team voor de vlotte en snelle verkoop. Mij zien jullie zeker nog terug!

  Lore Dierckx

  Erpe-Mere

 • Karine De Koning

  Nogmaals dank voor je geweldige inzet en hulp bij de verkoop van ons ouderlijk huis, Tom. Jij was een ongelooflijke hulp voor ons, en ik ben blij dat we op precies het juiste moment in actie zijn gekomen.

  Karine De Koning

  Baasrode