Zorgeloos verkopen? Met ImmoTijl natuurlijk!

Advies & Styling
kosteloze waardebepaling | professionele expertise | creatieve publiciteit

Elke verkoop begint met een betrouwbare waardebepaling, gratis en geheel vrijblijvend. Indien u na rijp beraad groen licht geeft voor de verkoop vatten wij meteen de koe bij de horens. Documenten opvragen, een creatieve publiciteitsaanpak op maat van uw eigendom, administratieve en commerciële begeleiding van a tot z: dat - en nog veel meer - mag u verwachten van TeamTijl.

Vraag hier uw gratis schatting aan

Inspanning en creativiteit

Verkopen vraagt inspanning en creativiteit: Of anders geformuleerd: inspiratie, maar vooral ook transpiratie. Meteen nadat we uw eigendom in portefeuille krijgen, presenteren we deze snel en efficiënt aan een groot publiek van potentiële kopers. Daartoe maken we gebruik van een groot klantenbestand met meer dan 15.000 (!) zoekers uit de regio: nog vóór uw woning op de verschillende websites verschijnt, worden potentiële kopers al verwittigd. 

Het grote klantenbestand is overigens niet de enige succesvolle verkoopstool: onze herkenbare gele borden doen uw eigendom meteen opvallen in het straatbeeld. Bij een verkoop is visibiliteit van levensbelang; daarom zetten we ook in op aantrekkelijke offline en online advertenties.

Advies & Styling

Advies & Styling

Ontdek onze gespecialiseerde vastgoeddiensten: van dronefotografie over interieurstyling en tot de verbeelding sprekende virtuele rondleidingen.

Verkoop zonder zorgen

Er is een voortdurende uitwisseling van klanteninformatie tussen onze kantoren, en dossiers worden van a tot z opgevolgd. Het grote voordeel hiervan is dat u als eigenaar geen administratieve, publicitaire of juridische kopzorgen meer heeft: ImmoTijl neemt u alle zorgen uit handen. Daartoe staan niet minder dan 20 vastgoedprofessionals in 5 kantoren - in Aalst, in Herdersem, in Denderleeuw, in Dendermonde en in Opwijk - steeds ten dienste van onze eigenaars. 

Service na verkoop is voor TeamTijl een vanzelfsprekendheid: zelfs bij het verlijden van de notariële akte staan wij aan uw zijde. 

Advies & Styling
Advies & Styling

Overtuigd van onze aanpak?

Contacteer ons vrijblijvend voor een correcte waardebepaling van uw eigendom. Wij maken zeer graag tijd voor u!
Vraag uw gratis schatting aan

Wat zeggen onze klanten

 • Top service van het 1e bezoek aan de woning, de compromis tot de laatste zaken na de verkoop! Ze helpen je met alle vragen van begin tot einde, zeer tevreden van Immo Tijl 👍👍

  Kira Willems

  Aalst

 • Karine De Koning

  Nogmaals dank voor je geweldige inzet en hulp bij de verkoop van ons ouderlijk huis, Tom. Jij was een ongelooflijke hulp voor ons, en ik ben blij dat we op precies het juiste moment in actie zijn gekomen.

  Karine De Koning

  Baasrode

 • Evy Brumer & Jo De Ryck

  Na een zoektocht van 3 jaar hebben wij via ImmoTijl onze droomwoning gevonden. Door de zeer professionele en aangename manier van verkopen was onze keuze snel gemaakt om ook onze woning via hun kantoor op de markt te zetten. Het kantoor nam prachtige foto's van onze woning en dankzij Tom werd onze woning al op de eerste kijkdag verkocht! Vooral de manier waarop Tom met verkopers en kopers om gaat is iets waar velen van zouden mogen leren, we zijn geen nummers maar mensen die elk hun verhaal hebben. Het fantastische gevoel dat wij aan de koop en verkoop overhouden kunnen wij echt iedereen aanbevelen!

  Evy Brumer & Jo De Ryck

  Opwijk

 • Veel dank voor de verkoop van ons huis in de Opwijksestraat. We hadden altijd een goed gevoel bij de samenwerking.

  Ivan Meysman & Jacqueline De Batselier

  Opdorp

 • Stijn Van Achter

  Geen seconde getwijfeld om Tijl Jansegers te contacteren voor de verkoop van ons huis. Op voorhand meer dan voldoende geïnformeerd door een zeer sympathieke makelaar. Elke stap werd nauwkeurig opgevolgd en de bezoeken van het huis werden ingepland volgens onze wensen. Vlotte verkoop en ook nadien werden we zeer goed begeleid. Wij zijn enorm tevreden over de dienstverlening van ImmoTijl en raden dit ook aan iedereen aan! Bij Tijl ben je niet de zoveelste klant in de rij, maar krijg je een op en top persoonlijke benadering. Klasse!

  Stijn Van Achter

  Denderleeuw

 • Heel erg tevreden van kantoor Tijl Jansegers te Aalst. Na een gratis schatting besloten om met hun in zee te gaan om vastgoed te verkopen. Zeer vriendelijke mensen die je stap per stap begeleiden, informeren en alles uit handen nemen. Van het eerste contact tot het laatste alleen maar positieve ervaringen. Ze houden je altijd op de hoogte en zijn steeds bereikbaar, ook buiten de klassieke 9-5.

  Hartelijk bedankt Steffen en #teamtijl voor de professionele en gedreven aanpak. We weten jullie wonen ;-)

  Steven De Bruycker

  Aalst

 • Wij hebben zowel aan- al verkocht met Immo Tijl Aalst. Wij zijn zeer tevreden van het werk van Steffen en Niels. Bedankt voor de snelle verkoop en de bijstand bij de aankoop.

  Marco dhaeseleer

  Lede

 • In de Kerkstraat ontvingen we verschillende makelaars. Uiteindelijk viel onze keuze op ImmoTijl, en daarvan hebben we geen seconde spijt gehad: professioneel én betrouwbaar.

  Roger Schelfthout & Nicole Jacobs

  Buggenhout

 • Zeer goede professionele service. Absoluut 100% tevreden. Ik kan me niet inbeelden hoe de verkoop van ons huis beter zou kunnen aangepakt worden. Dikke proficiat en nogmaals bedankt aan Tom.

  Herman Van Cauwenberghe

  Lebbeke

 • Nicole Moortgat

  Bedankt Tom van Immotijl voor de verkoop binnen de maand van mijn ouderlijk huis in de Kerkstraat. Onmiddellijk een goed gevoel en een professionele en eerlijke benadering. Directe en vlotte aanpak, correcte analyse, correcte prijssetting, professionele foto s. No nonsens en direct resultaat. Aanbeveling waard. Top - makelaar!

  Nicole Moortgat

  Buggenhout

 • Silke Muyshondt

  Supervlot onze woning verkocht met ImmoTijl. Mooie foto's, 3D tour, dronefoto's en voldoende publiciteit waardoor we wekelijks meerdere bezoekers hadden. Als we vragen of opmerkingen hadden, werden we meteen verder geholpen. Bedankt Tom voor de zeer aangename samenwerking en professionele aanpak, je hebt ons steeds goed advies en uitleg gegeven in menselijke taal.

  Silke Muyshondt

  Baasrode

 • Laurens Callebaut

  Vanaf het eerste gesprek, het nemen van de foto's door Laura, de bezoeken tot de verkoop verliep alles supervlot! Heel goed contact gehad met Nathaly voor de bezoeken! Merci!

  Laurens Callebaut

 • Miguel Longfils & Katrijn Luypaert

  Ongeziene service van a tot z. Onze eigendom in de Kasteelstraat in Buggenhout was in een wip verkocht.

  Miguel Longfils & Katrijn Luypaert

  Denderbelle

 • Immo Tijl Aalst. Een aanrader, dankjewel Niels om het huisje van ons mama , met veel passie te hebben verkocht op korte termijn en met een goede schatting om de prijs te bepalen. Je glimlach en de gezellige babbel privé en werk gerelateerd.

  Wij hebben enkel een handtekening gezet en de rest heb jij gedaan voor ons, een heel vlugge verkoop en afhandeling. Dank je en nog veel succes in je job ,🥳 groetjes Suzy en mijn broer Eric

  Suzy Schockaert

  Aalst

 • Topmensen! Van a tot z begeleiding gekregen bij de verkoop van ons huis.

  Kathy Renneboog

  Gijzegem

 • Supertevreden van Steffen en zijn crew van het kantoor in Aalst. Hier doen ze zoveel meer voor jou dan je ooit zou kunnen denken. Niet alleen was ons huis héél snel verkocht, ook de papierenmolen en dergelijke werd zorgvuldig door hen in handen genomen. ImmoTijl uit Aalst....zoveel MEER dan alleen verkopen !!! Dikke proficiat voor jullie inzet! Bedankt voor alles!

  Anja Bellemans

  Affligem

 • Zeer goede begeleiding vanaf het moment van eerste kennismaking met het pand tot bij de ondertekening van de acte en dit zowel voor verkoper als koper. Op zeer regelmatige basis aan de verkoper feedback gegeven over het interesse in het pand. Na ondertekening van de compromis goede begeleiding van de kopers voor extra bezichtiging van het pand na de verkoper op de hoogte gebracht te hebben. Zorgt zelf dat het pand op de meest ideale manier te bezichtigen is. Perfecte service.

  Fam. Van Parys

  Aalst

 • Koen Moeyersons

  Wij kunnen enkel vol lof spreken over de samenwerking met ImmoTijl. Tom stond steeds klaar, zowel met goede raad als om praktische zaken in orde te brengen. Hij bracht bij mijn ouders rust; het gaat er bij ImmoTijl er zeer menselijk aan toe. Enkele dagen na het huis te koop kwam was er een bezoekdag – die wederom zeer goed geregeld was – en een dag later was het huis al verkocht. Enkele dagen later de compromis getekend. Droomscenario! Wij zijn zeer tevreden klanten die ImmoTijl alleen maar kunnen en zullen aanraden!

  Koen Moeyersons

  Londerzeel

 • Franklin Vienne

  Dankuwel voor de goede samenwerking en de vlotte verkoop van het huis van mijn schoonouders in Lebbeke. Een speciale dank aan jullie makelaar die zich volledig heeft ingezet, steeds bereikbaar was en de stress bij de schoonouders tot een minimum wist te herleiden. Een aanrader!

  Franklin Vienne

  Diepenbeek

 • Hard werken, steeds bereikbaar zijn en een 'doe maar gewoon'-mentaliteit: dat apprecieer ik aan de makelaars van Tijl Jansegers. Zonder meer een betrouwbare partner.

  Rene Wauters BVBA

  Hamme