Waardebepaling

Wenst u te verkopen of te verhuren?
Wenst u te verkopen of te verhuren?

Elke verkoop start met een betrouwbare waardebepaling. Hetzelfde geldt voor het verhuren van een pand.

Onze vastgoedexperten komen ter plaatse op een moment dat u goed uitkomt. Wij maken een gedetailleerde analyse en brengen de troeven van uw eigendom in kaart.  Vervolgens ontvangt u een onderbouwd schattingsverslag dat rekening houdt met onder meer oppervlaktes, grondwaarde en graad van afwerking. 

In elke straat beschikken wij over kwaliteitsvolle referenties: deze referenties gebruiken wij om actuele marktprijzen met elkaar te vergelijken. ImmoTijl staat bekend om zijn marktrealistische waardebepalingen: wij maken ons (reken)werk van uw eigendom. 
Zo'n gedetailleerde waardebepaling is volledig kosteloos en helemaal vrijblijvend

 • Creatieve publiciteit
  Bij ImmoTijl weten we als geen ander hoe we je eigendom in de kijker moeten zetten. We zetten de troeven van je pand in de verf door een unieke aanpak qua publiciteit en presentatie.
 • 30 jaar ervaring
  Kostbaar is de wijsheid die door ervaring wordt verkregen, zo luidt een spreekwoord. In dit geval gaat het over drie decennia ervaring in vastgoed: bij ImmoTijl kennen we de markt, en de markt kent ons.
 • Een sterk team
  Onze medewerkers verfijnen voortdurend de gehanteerde berekeningsmethodes en capteren recente prijsevoluties. Opleidingen volgen en steeds bijscholen zijn vanzelfsprekend.
 • Ken je buurt
  Een adequate schatting vereist kennis van de lokale markt. Onze makelaars bezoeken dagelijks panden in uw onmiddellijke omgeving. Die kennis gebruiken wij in onze schattingsverslagen.
 • Communicatie
  Niemand die een woning beter kent dan de eigenaar. Wij vernemen graag meer over historiek en positieve aandachtspunten. Samen komen we op die manier tot een succesvolle samenwerking. Feedback en communicatie zijn sleutelbegrippen in onze manier van werken.
 • De juiste prijs
  Eerlijkheid duurt het langst. Een waardebepaling moet objectief zijn. Wij houden rekening met alle parameters. Daardoor kunnen we achteraf samen tevreden terugblikken.

Vraag uw gratis schatting aan

U wenst een woning te verkopen of te verhuren?
Welk type eigendom
Gegevens eigendom
Uw gegevens
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw telefoon/GSM invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.