Zorgeloos verhuren?
Met ImmoTijl natuurlijk!

huurwaardebepaling | professionele expertise | creatieve publiciteit

Door het verhuren van uw pand via ImmoTijl bouwen wij samen aan een langetermijnrelatie. Vertrouwen is hierbij het sleutelwoord. En wij zijn uw vertrouwen waard. 

Zodra u beslist deel te willen uitmaken van onze grote en steeds groeiende groep van verhuurders, schieten wij uit de startblokken. Dossiersamenstelling, opmeten van uw eigendom, maken van een (drone) fotoreportage en 360° tour: uw pand zal in het oog springen tussen alle andere advertenties. TeamTijl volgt uw dossier van A tot Z op en blijft ook na verhuur uw 1e aanspreekpunt.


#TeamTijl

Van A tot Z

Behalve aantrekkelijke advertenties op verschillende websites zorgt ImmoTijl onder meer voor het opmaken van noodzakelijke documenten - zoals het EnergiePrestatieCertificaat (EPC) en de gedetailleerde plaatsbeschrijving - en de opname van de meterstanden.

Vanzelfsprekend verzorgen wij de bezoeken met kandidaten en geven wij hierover uitgebreid feedback. Aan het einde van de rit stellen wij de wettelijke huurovereenkomst op, aangevuld met specifieke modaliteiten en gemaakte afspraken tussen huurder en verhuurder.

Extra service

Een kritische beoordeling van kandidaat-huurders is zeer belangrijk. Bij een positieve evaluatie leggen wij het dossier aan u voor, waarna u kan beslissen wie uw eigendom mag huren op basis van de gestelde voorwaarden.

Een extra service van ons kantoor: wij zorgen voor de jaarlijkse indexering van de huurovereenkomst, indien u dat wenst. Zo hoeft u zelf niet meer in te staan voor alle administratieve beslommeringen.

Automatische jaarlijkse indexering is bij ImmoTijl vanzelfsprekende service.

We walk the extra mile! Wat moet u doen om het pand verhuurklaar te maken? Is een bepaalde herstelling voor rekening van huurder of verhuurder? Wij adviseren u bij ál uw vragen: bij aanvang van uw verhuurdossier, maar ook nadien. 

Overtuigd van onze aanpak?

Contacteer ons vrijblijvend voor een correcte waardebepaling van uw eigendom. Wij maken zeer graag tijd voor u!

Vraag uw gratis schatting aan

Wat zeggen onze klanten