Zorgeloos verhuren? Met ImmoTijl natuurlijk!

huurwaardebepaling | professionele expertise | creatieve publiciteit
huurwaardebepaling | professionele expertise | creatieve publiciteit

Door het verhuren van uw pand via ImmoTijl bouwen wij samen aan een langetermijnrelatie. Vertrouwen is hierbij het sleutelwoord. En wij zijn uw vertrouwen waard. 

Zodra u beslist deel te willen uitmaken van onze grote en steeds groeiende groep van verhuurders, schieten wij uit de startblokken. Dossiersamenstelling, opmeten van uw eigendom, maken van een (drone) fotoreportage en 360° tour: uw pand zal in het oog springen tussen alle andere advertenties. TeamTijl volgt uw dossier van A tot Z op en blijft ook na verhuur uw 1e aanspreekpunt.


#TeamTijl

Van A tot Z

Behalve aantrekkelijke advertenties op verschillende websites zorgt ImmoTijl onder meer voor het opmaken van noodzakelijke documenten - zoals het EnergiePrestatieCertificaat (EPC) en de gedetailleerde plaatsbeschrijving - en de opname van de meterstanden.

Vanzelfsprekend verzorgen wij de bezoeken met kandidaten en geven wij hierover uitgebreid feedback. Aan het einde van de rit stellen wij de wettelijke huurovereenkomst op, aangevuld met specifieke modaliteiten en gemaakte afspraken tussen huurder en verhuurder.

Extra service

Een kritische beoordeling van kandidaat-huurders is zeer belangrijk. Bij een positieve evaluatie leggen wij het dossier aan u voor, waarna u kan beslissen wie uw eigendom mag huren op basis van de gestelde voorwaarden.

Een extra service van ons kantoor: wij zorgen voor de jaarlijkse indexering van de huurovereenkomst, indien u dat wenst. Zo hoeft u zelf niet meer in te staan voor alle administratieve beslommeringen.

Automatische jaarlijkse indexering is bij ImmoTijl vanzelfsprekende service.

We walk the extra mile! Wat moet u doen om het pand verhuurklaar te maken? Is een bepaalde herstelling voor rekening van huurder of verhuurder? Wij adviseren u bij ál uw vragen: bij aanvang van uw verhuurdossier, maar ook nadien. 

Overtuigd van onze aanpak?

Contacteer ons vrijblijvend voor een correcte waardebepaling van uw eigendom. Wij maken zeer graag tijd voor u!
Vraag uw gratis schatting aan

Wat zeggen onze klanten

 • Met ál onze vragen konden we bij jullie terecht. Super!

  Wendy Van Herreweghe & Tony Vercauteren

  Baasrode

 • Dank voor de vlotte en perfecte afhandeling van de verkoop in Bergveld!

  Luc Pannecoeck

  Baasrode

 • Wij hadden het geluk dat Glenn van Immotijl onze makelaar was tijdens de aankoop van onze droomwoning. Vanaf de eerste ontmoeting was de klik er en werd meteen duidelijk dat Glenn geboren is voor zijn vak. Zijn kennis, bereikbaarheid en vriendelijke manier van communiceren maakten het hele proces soepel en aangenaam. Een aanrader!

  Maxim Van Gerwen

  Opwijk

 • Een eerste makelaar faalde, maar ImmoTijl heeft zich 'gesmeten' en boekte meteen succes: de verkoop van ons huis was na 1 week al een feit. Over de samenwerking met ImmoTijl zijn wij uitermate tevreden.

  Tatjana Uyttersprot & Diego Vertongen

  Lebbeke

 • Nu een tweede keer met Sofie gewerkt voor de verhuur van een appartement, en andermaal alles pikobello geregeld. Mooie foto's, brengt geschikte kandidaten aan, neemt alle papierwerk op zich, ... Alles verloopt heel transparant en correct. Een aanrader!

  Klaas Keppens

  Lebbeke

 • Hard werken, steeds bereikbaar zijn en een 'doe maar gewoon'-mentaliteit: dat apprecieer ik aan de makelaars van Tijl Jansegers. Zonder meer een betrouwbare partner.

  Rene Wauters BVBA

  Hamme

 • Wij zijn zeer tevreden van de dienstverlening van ImmoTijl. Vooral (onder andere) Niels en Steffen, maar bijvoorbeeld ook Emma en Tom waren uiterst vriendelijk, professioneel én snel. Geen vraag was hen te veel, en ze namen alle nodige tijd. Indien iemand ons zou vragen welk immo kantoor wij zouden aanraden, dan is dat beslist ImmoTijl! Top team!

  Eric Van Bever

  Aalst

 • Bedankt om deze verkoop mogelijk te maken. Jullie service is ongezien!

  Thomas Van den Branden

  Dendermonde

 • Het was een zeer aangename samenwerking met Immotijl. Vlotte communicatie, hartelijkheid en een realistische kijk op de woningsector zijn absolute troeven van dit kantoor te Dendermonde. Een mooie presentatie van de woning op de website en goede georganiseerde verkoopdagen hebben ervoor gezorgd dat de woning snel verkocht was. Wij zijn oprecht tevreden dat we in zee zijn gegaan met dit warme” immokantoor”. Oprechte bedanking aan makelaar Tom, jij maakt het verschil! Warme groetjes Kaat en Tom

  Tom & Kaat Dehondt

  Lebbeke

 • Vandaag werd de verkoop van onze woning ondertekend. Bij deze willen we Tom Van Den Troost nogmaals hartelijk bedanken voor zijn professionele aanpak. We hebben Tom via mond aan mond reclame ontdekt en we zetten de tamtam graag verder. Ben je op zoek naar een ervaren verkoper, sterk technisch onderlegd, die luistert naar jouw noden en van A tot Z alle zorgen uit jouw handen neemt, dan ben je hier aan het goede adres. Topper!

  Nancy Vandamme

  Buggenhout

 • Super tevreden over de samenwerking met Sofie; De verkoop van ons huis en de aankoop van ons nieuw huis is heel vlot verlopen. Zij bewaarde de rust in deze toch wel stressvolle periode. Wij kunnen niet anders dan ImmoTijl bij iedereen aanbevelen!

  Annemie Vlaeminck

  Appels

 • Topmensen! Van a tot z begeleiding gekregen bij de verkoop van ons huis.

  Kathy Renneboog

  Gijzegem

 • Wij hebben zowel aan- al verkocht met Immo Tijl Aalst. Wij zijn zeer tevreden van het werk van Steffen en Niels. Bedankt voor de snelle verkoop en de bijstand bij de aankoop.

  Marco dhaeseleer

  Lede

 • Heel tevreden over hun werk en afhandelen van opdracht van begin tot einde. Alvast een aanrader!

  Martine Eeckhout

  Aalst

 • Super tevreden van ImmoTijl. Heel vlotte samenwerking met Tom en Sofie. Mijn woning in de Zwarte Beekstraat werd binnen de 3 weken verkocht waardoor ik mij totaal geen zorgen hoef te maken over de aankoop van mijn nieuwe woning. Kan ImmoTijl zeker en vast aanraden. Top team!

  An Teirlinck

  Baasrode

 • Nogmaals dank voor je geweldige inzet en hulp bij de verkoop van ons ouderlijk huis, Tom. Jij was een ongelooflijke hulp voor ons, en ik ben blij dat we op precies het juiste moment in actie zijn gekomen.

  Karine De Koning

  Baasrode

 • Super super super! Wij hebben bij Immo Tijl onze nieuwe woning gekocht en onze woning verkocht. Een grote aanrader voor wie zijn woning wil verkopen! Zeer vriendelijke mensen, nemen hun tijd om alles uit te leggen en geven jou een zeer goed/vertrouwend gevoel. Nogmaals een dikke merci aan Immo Tijl en vooral aan Tom 😊

  Nino Roggemans en Tessie Brys

  Opdorp

 • ImmoTijl levert eenvoudigweg een topservice! Naast de professionele kwaliteiten merk je meteen de warme en open aanpak. Je hebt meteen een klik en het aangeboden pand was op 2 weken verkocht. Alles liep erg vlot. @Tom, niets anders dan lof voor jou en jouw hele team! Nog eens hartelijk dank!

  Jimmy Florkin

  Baasrode

 • De verkoop van onze woning met Immo Tijl Jansegers is heel vlot verlopen. Naast een prima begeleiding en een luisterend oor tijdens het emotionele verkoopproces, hebben we kunnen rekenen op een correcte waardering, een goede service, snelle opvolging en eerlijke communicatie.

  Björn De Kerpel

  Aalst

 • Goede en vlotte samenwerking.
  Tom en Jens = topteam.
  Bedankt voor alles.

  Rony Hals

  Buggenhout