Advies & Styling

X-Factor

X-Factor

Waarom gaat u het beste met ImmoTijl in zee voor de verkoop van uw eigendom? Anders gezegd: wat is nu precies onze X-factor? 

Neem even tijd om te grasduinen in onze unieke vastgoeddiensten. Op verschillende vlakken maken wij het verschil en zetten we die extra stap voor onze eigenaars. Of zoals dat in een Engelstalige reclameboodschap zo mooi klinkt: We walk the extra mile. TeamTijl biedt een klantenservice die écht het verschil maakt, zowel in snelheid als in prijs.

Advies

Tips voor eigenaars

De eerste stap naar een vlotte verkoop is natuurlijk de samenwerking met een betrouwbare makelaar. Maar dat betekent niet dat je als eigenaar zelf niets kan doen om de verkoopwaarde van je eigendom te maximaliseren. Wij geven verkopers daarom een reeks praktische tips - bijvoorbeeld op het vlak van inrichting, persoonlijke spullen of uitzicht van de tuin - om het maximale uit de verkoop te halen. 

Brug naar experten

De vastgoedmakelaars van ImmoTijl koesteren het imago van betrouwbaarheid en kwaliteit waarmee klanten ons vereenzelvigen. Met de jaren bouwden wij aan een breed netwerk van professionele contacten. In onze regio hebben wij een uitstekende verstandhouding met alle notarissen en notariële medewerkers.

Wij brengen onze klanten in contact met betrouwbare landmeters en deskundigen, ontwikkelaars en bouwbedrijven, technische keurders en integere financiële raadgevers.

Vaak vervult ImmoTijl ook een brugfunctie tussen (ver)kopers en andere vastgoedexperten: wij brengen onze klanten graag in contact met professionele landmeters, met integere projectontwikkelaars en bouwfirma's, met financiële raadgevers, met technische keurders en allerlei (energie)deskundigen. ImmoTijl is dus ook het eerste aanspreekpunt voor betrouwbaar vastgoedadvies in de meest brede zin van het woord. Zo helpen wij u om elk vastgoedproject tot een goed einde te brengen.

X-Factor

Styling

Professionele (drone)fotografie

Een door ons getekend grondplan van de eigendom biedt kandidaat-kopers een extra houvast, maar ook fotograferen is een vak apart. Daarom zorgen wij telkens voor een professionele fotoreeks. En bij uitzonderlijke eigendommen zetten we onze drone in voor opnames vanuit de lucht: prachtige plaatjes zijn het resultaat. 

Meubilair: een zichtbaar verschil

Het is nu eenmaal een feit dat een mooi ingerichte woning beter verkoopt. Al enkele jaren maken wij daarom gebruik van kartonnen meubels: deze maken een leegstaand huis meteen meer waard. Recent gingen wij ook over tot de aankoop van echte meubelpakketten in verschillende stijlen (van landelijk over klassiek tot hypermodern) die de aankleding van een woonst nog een extra touch geven.

ImmoTijl plaatst zelf meubilair: als het de verkoopwaarde van uw eigendom ten goede komt, is geen inspanning ons teveel.

ImmoTijl heeft de mogelijkheid om leegstaande panden te voorzien van (kartonnen) meubilair, waarmee we een huiselijke sfeer oproepen en geïnteresseerde kopers inzicht geven in de beschikbare ruimtes. Een inspanning die vaak méér dan de moeite waard blijkt.

X-Factor
Creatieve publiciteit

Reclame maken kan iedereen. Maar doelgericht publiciteit voeren is nog iets anders. Bij ImmoTijl zijn originele invalshoeken en opvallende promocampagnes ons handelsmerk. Wat dacht u van onze veelgelezen buurtmailings die op regelmatige tijdstippen in alle brievenbussen van de regio vallen? Of van de opgemerkte publiciteitscampagne aan de hand van broodzakken? Wie wil verkopen, moet opvallen. En daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Virtuele rondleidingen in 3D

Het neusje van de zalm inzake visualisaties, in onze regio enkel toegepast door ImmoTijl: met onze Matterport-camera zorgen wij voor de ultieme 3D-bezichtiging van uw woning of appartement. Deze virtuele rondleiding genereert extra aandacht van potentiële kandidaat-kopers. Daarnaast zorgt het voor meer kwalitatieve bezichtigingen. 

Nog niet helemaal overtuigd? Ervaar zelf het wauw-effect van onze virtuele rondleidingen en klik op de '360°'-icoontjes bij de panden 'te koop' op deze website. 

X-Factor