Nieuws

Afbeeldingen

8 tips voor een buitengewoon interieur

20 mei 2021

8 tips voor een buitengewoon interieur

1. Opgeruimde woning is de eerste stap

De eerste tip is vanzelfsprekend. Een opgeruimd interieur straalt rust uit. Hoopjes rommel in hoekjes verstopt, de vaat op het aanrecht, stof op het meubilair, … het zijn allemaal zaken die uiteraard niet kunnen als je een prachtig interieur wil uitstralen.

2. Groen in je woning
Breng leve in de brouwerij, breng buiten naar binnen. In elke trendy woning kan je planten terugvinden. Het geeft een fris en natuurlijk gevoel. De keuze is eindeloos. Plaats planten in je woonkamer, badkamer, slaapkamer, zelf in de kleinste kamer van de woning. Aarzel niet om mooie potten te zoeken want ook zij dragen bij tot je decoratie.
3. Speel met kleuren
Zwart-wit is nog steeds fel in. Nochtans kan je door kleur in je interieur te brengen een woaw-effect creëren Het volstaat om een muur in een contrasterende kleur te schilderen. Maar speel je liever op veilig met een tijdloos interieur? Koop dan een reeks kussens in alle maten, stoffen en vooral kleuren. Kussens zijn gemakkelijk te vervangen en vernieuwen volgens de trends van het moment.
4. Decoratie is the key
Accessoires maken of kraken het interieur. Zorg voor een duidelijke samenhang. Gebruik geen verschillende thema’s, trek één thema volledig door in je huis.
5. Less is more
Overdrijf niet. Men wil altijd maar meer en meer. Dit zal juist zorgen voor een omgekeerd effect. Stem af wat volgens jou voldoende decoratie is. Heb je toch te veel decoratie? Probeer dan af te wisselen.
6. Spiegels aan de muur
Een spiegel is de ideale manier om je ruimte te vergroten en je muren aan te kleden. Een ronde spiegel straalt in je interieur.
7. Gebruik de juiste verlichting
Het juiste licht in je woning zorgt voor het juiste gevoel. Kies voor een eyecatcher. Trekt de aandacht naar de bezienswaardige aspecten van je woning door het juiste licht te gebruiken.
8. Goudkleurige accenten

Last but not least: maak gebruik van kleine vergulde accessoires. Verval echter niet in ‘bling bling’ en kies eerder voor kleine voorwerpen die je hier en daar in je interieur verspreidt.

Meer info?

U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw telefoon/GSM invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.