Nieuws

Afbeeldingen

Breaking: ImmoTijl landt in Opwijk!

30 april 2024

Groot nieuws: ImmoTijl opent een gloednieuw vastgoedkantoor in de Vlaams-Brabantse gemeente Opwijk. Een grootscheepse publiciteitscampagne kondigt vanaf deze week de opening van het nieuwe kantoor aan op de steenweg tussen Droeshout en Mazenzele - Steenweg 191 is het te noteren adres.
Logische stap
De start van ImmoTijl Opwijk is een opvallende maar logische stap na de sterke organische groei van de laatste jaren. ImmoTijl voelt zich al veel langer thuis in Mazenzele, Droeshout, Nijverseel en Opwijk - daarvan getuigen de vele gele ‘te koop’-bordjes in de regio. Onze lokale makelaars zorgen er voor een excellente klantenservice en tevreden eigenaars voor positieve mond-tot-mondreclame. Die sterke groei willen we nu ook structureel verankeren.
Vijfde kantoor
Langsheen de zichtbare Steenweg richting Asse kocht ImmoTijl een bestaand gebouw dat de afgelopen tijd aanzienlijk werd verbouwd. Voor onze vastgoedgroep betekent Opwijk een vijfde kantoor in de wijde regio – na Aalst, Herdersem, Denderleeuw en Dendermonde. Voor het eerst zet ImmoTijl voet aan wal in de provincie Vlaams-Brabant, al waren we in de regio Opwijk natuurlijk wel al langer actief en zichtbaar.
Groeien en bloeien
ImmoTijl in Opwijk is een nieuwe mijlpaal in de spectaculaire groeibeweging die enkele jaren geleden werd ingezet: van 1 naar 5 kantoren en een verdubbeling van het personeelsbestand tot meer dan 20 medewerkers. Een grootschalige rebranding - met een nieuwe look & feel van de merknaam en de baseline ‘zorgeloos verkopen’ - was begin 2023 de kers op de taart in dat groeiproces.
Als een van de grotere vastgoedspelers heeft ImmoTijl momenteel meer dan 400 eigendommen in portefeuille. Trouw aan onze kernprincipes - lokale verankering, betrouwbaar vastgoedadvies in combinatie met creatieve marketing, en bovenal een excellente klantenservice – zal ImmoTijl nu ook in Opwijk, Merchtem en Asse verder kunnen groeien en bloeien.
Opvallende publicampagne
‘ImmoTijl is geland in Opwijk’: de kans is groot dat u de komende dagen een opvallend publibord met deze boodschap zal spotten. Een ludiek beeld van een ImmoTijl-parachutist staat centraal in de campagne.
Tientallen publiciteitsborden, een paar duizend deurhangers, opvallende flyers, een heuse broodzakkencampagne en tal van creatieve acties die op stapel staan: het vijfde kantoor van ImmoTijl zal niet onopgemerkt van start gaan. Opwijk zal de komende maanden geel en blauw kleuren, zoveel is zeker.
Meer info of een gratis schatting? Contacteer ons via opwijk@immotijl.be of 052 690 691. 

Steenweg 191 te Opwijk.

Meer info?

U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw telefoon/GSM invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.