Nieuws

Afbeeldingen

Campagne 'verkopen doe je niet in je eendje' groot succes

15 november 2021

Campagne 'verkopen doe je niet in je eendje' groot succes

Het was ook Het Laatste Nieuws niet ontgaan: de grootscheepse najaarscampagne van kantoor Tijl Jansegers, met de slagzin 'verkopen doe je niet in je eendje', is een zeer groot succes. Bij de ludieke slogan 'niet in je eendje' wordt een knalgele badkeend als opvallend campagnelogo gebruikt.
Advies en expertise
Bij de verkoop van een pand komt heel wat kijken. ImmoTijl begeleidt (ver)kopers van a tot z gedurende het ganse verkoopproces. In het kluwen van regeltjes is het soms moeilijk om je weg nog te vinden. Als vastgoedmakelaar nemen wij onze adviserende rol ernstig. We stellen onze expertise ter beschikking van mensen die willen kopen of verkopen. Veel mensen doen slechts één of twee keer in hun leven een vastgoedtransactie, en met onze campagne willen we duidelijk maken dat ze er niet alleen voor staan.
Van ImmoTijlkrant tot Winactie
De novembercampagne van ImmoTijl gaat crescendo: in groot-Dendermonde, Hamme, Buggenhout en Lebbeke bedeelt ImmoTijl de komende weken een campagnekrant op een oplage van 50.000 exemplaren. De eerste exemplaren vielen de week van 11 november in de brievenbussen. Er komen ook advertenties in lokale bladen, online filmpjes en er was intussen ook een gretig gedeelde weggeefactie via sociale media. Bij de loting kwamen Vincent HVT, Sarah Hameryckx en Katia Merckx als winnaars uit de bus. Zij maken met 4 personen gaan brunchen bij feestzalencomplex Hof ter Velden.
Duizend badeenden
Bij de ludieke 'niet in je eendje'-campagne kunnen natuurlijk kunnen ook de badeendjes zelf niet ontbreken: ImmoTijl verspreidt liefst 1.000 stuks waarop de hashtags #Verkopen en #NietInJeEendje staan gedrukt. Wie graag zo'n gratis badeendje wil ontvangen, kan trouwens een bericht sturen naar dendermonde@immotijl.be.

Bekijk het korte filmpje over onze succesvolle najaarscampagne:

Meer info?

U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw telefoon/GSM invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.