Nieuws

Afbeeldingen

Coronamaatregelen in de vastgoedsector

02 november 2020

Nieuwe coronamaatregelen in de vastgoedsector

De maatregelen in de strijd tegen het coronavirus zorgen stelselmatig voor verstrengingen. Ook in de vastgoedsector zullen er maatregelen opgelegd worden. In tegenstelling tot de eerste golf is het niet meer de bedoeling de vastgoedsector op slot te laten gaan, wel zal er voortaan met kleurcodes gewerkt worden. 

Wat houden deze kleurcodes in?

Groen: Geen risico's, en verloopt alles zoals in de periode vóór Covid-19. Gezond verstand in contacten is aangewezen, en regelmatige handhygiëne blijft noodzakelijk.

Geel: Beperkt transmissie van besmettingen. Contacten tussen mogelijke verspreiders worden beperkt. Functioneel noodzakelijke contacten kunnen doorgaan met inachtneming van de toepasselijke veiligheidsmaatregelen.  

Oranje: Systematische transmissie van besmettingen. Contacten tussen mogelijke verspreiders worden tot het essentiële beperkt en vinden plaats binnen een context waar risicofactoren zoveel mogelijk onder controle zijn gebracht. 

Rood: Mogelijks opnieuw een soort van Blijf-in-uw-kot richtlijn, met eventuele gevolgen zoals die zich in de eerste lockdown-periode voordeden.

BELANGRIJK: Huisbezoeken kunnen ten allen tijden blijven doorgaan rekening houdend met de algemene voorzorgsmaatregelen. 

Welke kleurcode is momenteel van kracht?

Momenteel is code oranje van toepassing door de enorme toename van besmettingen. Er zullen dus maximum 2 personen per bezoek toegelaten worden. Dit gebeurd telkens op afspraak. De algemene basisregels blijven ook hier uiterst belangrijk: handhygiëne, mondmaskerplicht en sociale afstand. 

Indien er vragen zijn, kan je contact opnemen met onze kantoren. Klik hier.

Onze boodschap luidt: 

Meer info?

U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw telefoon/GSM invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.