Nieuws

Afbeeldingen

'Ieder z'n huisje': ImmoTijl lanceert vrolijke lentecampagne!

25 april 2023

'Ieder z'n huisje': ImmoTijl lanceert vrolijke lentecampagne!

ImmoTijl lanceert een opvallende lentecampagne met de verspreiding van 500 gele nestkastjes tijdens de komende meimaand. Op de nestkastjes prijkt de slogan ‘ieder z’n huisje’. Met deze campagne bevestigt ImmoTijl zijn reputatie van vastgoedgroep die regelmatig inzet op creatieve campagnes. De vastgoedgroep kwam al vaker in beeld met creatieve campagnes. Eerder waren er onder meer al campagnes waarbij de makelaars lange baarden droegen – het was de tijd van de coronabeperkingen en gesloten kapperszaken – en een grote campagne waarbij duizenden badeendjes werden verspreid onder de slagzin ‘verkopen doe je niet in je eendje’.
Optimisme is een morele plicht
Met de nieuwe vrolijke campagne willen de makelaars van ImmoTijl bewust tegengas geven na pessimistische berichten over de vastgoedmarkt. Bij ImmoTijl vinden we optimisme een morele plicht. Het is best mogelijk dat men in sommige segmenten een vertraagde verkoop vaststelt omwille van bijvoorbeeld hogere rentevoeten, maar in de kantoren van ImmoTijl laat zich dit helemaal niet voelen. Integendeel, het aantal vastgoedtransacties blijft op peil. Zowel panden te koop als te huur vinden nog steeds vlot hun weg naar nieuwe eigenaars en bewoners.
Elke vogel een ei
In mei legt elke vogel een ei, zo luidt het spreekwoord, en met zowel klanten als panden van diverse pluimage meent ImmoTijl goed geplaatst te zijn om het verschil te maken tijdens de bloeimaand. Investeren in bakstenen blijft een goed idee dat rendement en waardevastheid garandeert. Die idee willen we in de verf zetten door de lancering van onze gloednieuwe lentecampagne, waarbij ImmoTijl 500 knalgele nestkastjes en daarnaast ook 50.000 flyers zal verdelen in onze regio.
Gratis nestkast

Concreet zal elke eigenaar of huurder bij het tekenen van een compromis of huurcontract in de maand mei een gratis en ietwat gepimpt nestkastje ontvangen. Op de nestkastjes staat de slogan ‘ieder z’n huisje’. Een campagne met een knipoog, waarbij we iedereen van harte een eigen huisje gunnen.

Meer info?

U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw telefoon/GSM invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.