Nieuws

Afbeeldingen

ImmoTijl lanceert najaarscampagne met duizend badeendjes

03 november 2021

Vastgoedkantoor Tijl Jansegers rolt een bijzondere najaarscampagne uit. Die draagt de slogan “Verkopen doe je niet in je eendje” en duizend badeendjes staan centraal als campagnebeeld. “Het gaat momenteel hard in de immosector”, klinkt het.

De verkoop van panden zit dezer dagen in ons land stevig in de lift en dat voelen ze ook bij ImmoTijl. “Na de recente invoering van de nieuwe registratieregels werden we bestookt met vragen van kopers en verkopers”, zegt zaakvoerder Tom Van Den Troost. “In het kluwen van regeltjes is het soms moeilijk om je weg nog te vinden. Als vastgoedmakelaar nemen wij onze adviserende rol daarom ernstig en stellen onze expertise ter beschikking van mensen die willen kopen of verkopen. Met onze nieuwe campagne willen we duidelijk maken dat deze mensen er niet alleen voor staan.”
Het vastgoedkantoor brengt die campagne, die de hele maand november zal lopen, op een ludieke manier in beeld met badeendjes en een “niet in je eendje”-woordspeling. “Bovendien zijn de borden van ImmoTijl toch al gekend om de knalgele kleur”, klinkt het.

In Dendermonde, Hamme, Buggenhout en Lebbeke bedeelt ImmoTijl de komende weken een campagnekrant op een oplage van 50.000 exemplaren. “Er komen ook advertenties in lokale bladen, online filmpjes en een weggeefactie via sociale media”, zegt Van Den Troost. “En we verspreiden liefst duizend badeendjes met de hashtags #Verkopen en #NietInJeEendje.” (Bron: Het Laatste Nieuws, 03/11/2021)

Meer info?

U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw telefoon/GSM invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.