Nieuws

Afbeeldingen

ImmoTijl: nieuw jasje, zelfde service!

30 november 2022

ImmoTijl: nieuw jasje, zelfde service!

Heb je ’t al gezien? ImmoTijl zit in een nieuw jasje! Voortaan zien we er een beetje anders uit: een ander logo en een nieuwe ‘look & feel’. Fris, eigentijds en klaar voor de toekomst. Achter de nieuwe immotijlvlag vind je verder dezelfde mensen die nog steeds het vuur uit de sloffen lopen voor een excellente klantenservice op jouw maat.

De lancering van onze nieuwe (s)tijl ging gepaard met een heus geboortefeest: bekijk hier het filmpje. PS: de immotijl-website en al onze panden te koop kan je nog steeds vinden op het vertrouwde adres via www.immotijl.be.
Zorgeloos verkopen
Onze baseline geeft aan wat we al jaren met veel passie in praktijk brengen: klanten zorgeloos helpen (ver)kopen. Elke verkoop begint met een gratis waardebepaling en vrijblijvend vastgoedadvies. Nadien vatten we de immokoe bij de horens: documenten opvragen, een creatieve publiciteitsaanpak op maat van uw eigendom, administratieve en commerciële begeleiding van a tot z. Kortom: voor jou als eigenaar geen kopzorgen meer.
Werken bij ImmoTijl

Bij ImmoTijl hebben we de juiste man/vrouw op de juiste plaats: alle collega’s kan je vinden op www.immotijl.be/teamtijl. Op onze vacaturepagina lees je meer over de profielen die ons talentrijke team bijkomend kunnen versterken. Ook spontaan solliciteren behoort tot de mogelijkheden.

ImmoTijl in de media

Onze nieuwe merkidentiteit ging bleek ook voor de pers niet onopgemerkt: lees hier het krantenartikel in Het Laatste Nieuws. Bij een nieuwe huisstijl hoort natuurlijk ook een ondersteunde publiciteitscampagne. Reken maar dat je de komende weken niet naast onze borden, advertenties en gadgets zal kunnen kijken. En wat dacht je van een originele reclamespot op streekradio TROS FM? Hier kan je de immotijl-radiospot beluisteren.

Denk je aan verkopen? Of ken je iemand die wil verkopen?

Klik hier voor een gratis schatting

Meer info?

U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw telefoon/GSM invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.