Nieuws

Afbeeldingen

ImmoTijl verkoopt vroegere Sparwinkel in Baasrode!

04 maart 2021

Kantoor Tijl Jansegers speelde een belangrijke rol in de verkoop van de vroegere sparwinkel in Baasrode. Wat vroeger de gekende Sparwinkel in Baasrode was, wordt over afzienbare tijd een appartementencomplex. 

De vroegere supermarkt Spar staat ondertussen al jaren leeg en het pand is steeds meer aan het verkommeren. De eigenaar ervan koesterde al langer plannen om op deze plek appartementen te bouwen, maar het liep niet van een leien dakje om een vergunning te bekomen. Zo was er onder andere protest van buurtbewoners. De procedure liep uiteindelijk tot bij de Raad van Vergunningsbetwistingen, maar die oordeelde nu toch dat de vergunning definitief in orde is. Daardoor kunnen nu concrete stappen gezet worden voor de realisatie van het nieuwbouwproject.

Immokantoor Tijl Jansegers, zeer actief op de lokale markt, bracht de huidige eigenaar van de site in contact met geïnteresseerde projectontwikkelaars. Dat zorgt ervoor dat Het Landgoed Development, een projectontwikkelaar uit het Antwerpse, overgaat tot de aankoop van de voormalige Sparwinkel en aanpalende garages. “Door onze ervaring met het verkopen van nieuwbouwprojecten wisten we meteen welke partijen we voor zo’n bouwproject konden aanspreken”, zegt vastgoedmakelaar Jens Verhaevert van immokantoor Tijl Jansegers.

Normaal gezien zal het winkelpand afgebroken worden in april. Daarna start de bouw van de nieuwbouw. Die zal 24 appartementen en een handelsruimte herbergen. (Bron: Het Laatste Nieuws, 04/03/2021)

Meer info?

U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw telefoon/GSM invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.