Nieuws

Afbeeldingen

Kantoor nummer 4!

27 juni 2020

Molenstraat 77 in Aalst: dat is de locatie van het nieuwe vastgoedkantoor van Tijl Jansegers dat juni 2020 de deuren opent. 

"Voor de nieuwe vestiging opteren we voor de Molenstraat 77: een bijzonder zichtbare locatie op de hoek met het Werfplein en op amper een steenworp van het Administratief Centrum," zegt Tijl Jansegers. "De locatie is niet toevallig gekozen: de jongste jaren is het stadscentrum van Aalst aanzienlijk verfraaid, en als makelaarskantoor met Aalsterse roots wilden we graag extra zichtbaar zijn in het kloppende hart van de stad."

De 26-jarige Steffen Van Grembergen neemt de leiding van de Aalsterse vestiging. Van Grembergen is als geboren en getogen Aalstenaar - carnavalist en vroeger actief bij Eendracht Aalst - reeds enkele jaren bedrijvig als vastgoedmakelaar bij Tijl Jansegers. "Dit is een uitdaging waar ik bijzonder naar uitkijk", aldus Steffen. "Onze kenmerkende gele bordjes zijn reeds erg zichtbaar in Aalst en omgeving, maar we zijn ervan overtuigd dat verdere groei in de stad absoluut nog mogelijk is."
De voorbije dagen prijkte een groot vraagteken als teaser op de etalageruiten van het pand in de Molenstraat. De komende weken zal publicitair nog een versnelling hoger worden geschakeld, met onder meer de lancering van een heus Tijl-bier. "De nieuwe vestiging laat ons vooral toe om nog meer op maat van de klant te werken," zo luidt het bij de makelaars van Tijl Jansegers. "Het nieuwe kantoor zal zich toespitsen op het Aalsterse stadscentrum. Samen met onze bestaande kantoren in Herdersem, Denderleeuw en Dendermonde, waar er overigens eveneens groeiplannen zijn, willen we van 'Tijl Jansegers' meer dan ooit een kwaliteitsmerk in Oost-Vlaanderen maken."

In eerste instantie zullen twee vastgoedmakelaars de locatie in de Molenstraat 77 bemannen. Het is de bedoeling om dat aantal de komende jaren nog uit te breiden. 

Meer info?

U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw telefoon/GSM invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.