Nieuws

Afbeeldingen

Kies ImmoTijl!

14 mei 2024

In aanloop naar de parlementsverkiezingen van 9 juni lanceert ImmoTijl een ludieke campagne. Met een knipoog zal ImmoTijl de verspreiding starten van 2.000 knalgele stempotloden, waarvan 500 exemplaren op XL-formaat. Op de potloden prijkt de slogan ‘Kies ImmoTijl’.

Creatieve campagnes
Het is stilaan een traditie geworden: met een creatieve campagne zet ImmoTijl zich elk jaar opnieuw in de kijker. Eerder lanceerden we creatieve campagnes met de verspreiding van badeendjes (onder het motto ‘verkopen doe je niet in je eendje’) en in 2023 waren er de fel gesmaakte nestkastjes (met de slogan ‘Ieder z’n huisje’).
Gele XL-stempotloden
Op 9 juni trekken we met z’n allen naar de stembus, en de mensen lopen dezer dagen overal politici tegen het lijf. Als vastgoedmakelaars komen we ook elke dag onder de mensen, en we wilden daarom een campagne met een knipoog naar die verkiezingen lanceren. Daarbij kiezen we niet voor de bij het grote publiek bekende rode ‘stempotloden’, wél sluiten we aan bij onze huisstijl door te opteren voor knalgele exemplaren. Liefst 2.000 stempotloden vinden de komende weken de weg naar onze klanten, met ‘Kies ImmoTijl’ als centrale boodschap.
ImmoTijl: de beste keuze
De boodschap van deze opvallende campagne spreekt voor zich: op 9 juni kies je uiteraard voor wie je wil, maar als het om vástgoed gaat dan is ImmoTijl veruit de beste keuze.
Concreet zal elke eigenaar, koper of huurder bij het tekenen van een compromis of huurcontract de komende weken een set gepimpte ‘stempotloden’ ontvangen. Vooral de XL-exemplaren – groot formaat met een lengte van liefst 35 centimeter – zullen bij onze klanten in het oog springen.
Brede campagne

De ‘Kies ImmoTijl’-campagne gaat veel breder dan enkel het uitdelen van stempotloden. Tussen Dendermonde en Aalst, en ook in Opwijk waar de vastgoedgroep vorige week de start van een vijfde kantoor aankondigde, zullen de komende weken liefst 20.000 broodzakken met bedrukte reclame worden verspreid. Daarnaast volgen er advertenties in lokale bladen, een uitgebreide online campagne en animatiefilmpjes in de winkels van Albert Heijn. De campagne van ImmoTijl loopt tot 9 juni – verkiezingsdag.

Meer info? Zelf een setje potloden ontvangen? Stuur een mail naar tom@immotijl.be 

Meer info?

U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw telefoon/GSM invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.