Nieuws

Afbeeldingen

Metamorfose voor Immotijl: “Nieuwe look en feel”

01 december 2022

Metamorfose voor Immotijl: “Nieuwe look en feel”

Vastgoedkantoor Immotijl ondergaat een metamorfose. Daar horen een nieuwe logo en vormgeving bij voor “een nieuwe look en feel”.

Vastgoedkantoor Immo Tijl Jansegers werd bijna 25 jaar geleden opgericht in Aalst en breidde de voorbije jaren ook uit in regio Dendermonde. “We zijn ondertussen een speler van formaat”, zeggen zaakvoerders Jens Verhaevert en Tom Van Den Troost. “Onze kantoorruimte aan de Mechelsesteenweg werd stevig uitgebreid, en ook het personeelsbestand is meer dan verdubbeld. Ook de komende jaren willen we duurzaam blijven groeien. De metamorfose waarvoor we nu gaan, is de kers op de taart van dat uitbreidingsproces. Onze merknaam wordt voortaan afgekort tot ‘ImmoTijl’.”

Bij de metamorfose horen een nieuwe “look en feel”, een nieuw logo en de baseline “zorgeloos verkopen”. “Een nieuw jasje dus”, klinkt het bij de vastgoedgroep die nu bestaat uit vier kantoren en een 25-tal medewerkers. “Maar we houden wel vast aan onze waarden zoals klantenservice en lokale verankering.”

Een grote campagne zal de rebranding de komende weken ondersteunen met onder andere gadgets, nieuwsbrieven, onlinecampagnes en radiospots op streekradio Tros. Ook alle kantoorgevels en straatborden, zo’n zevenhonderd, zullen zo snel mogelijk worden vervangen door de nieuwe ontwerpen. (Nele Dooms, HLN, 1/12/2022)

Meer info?

U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw telefoon/GSM invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.