Nieuws

Afbeeldingen

Ook Ros Beiaard-gekte bij ImmoTijl: verkoopsborden in vorm van paardenhoofden

17 mei 2022

Ook Ros Beiaard-gekte bij ImmoTijl: verkoopsborden in vorm van paardenhoofden

Ros Beiaardgekte naar aanleiding van de nakende Ommegang slaat ook toe bij vastgoedkantoor ImmoTijl. Daar hebben ze de gebruikelijke verkoopsborden vervangen door paardenhoofden. “En er zijn tribunekaarten voor de stoet te winnen”, klinkt het.

Aftellen naar de Ros Beiaardommegang doet iedereen in Dendermonde op zijn eigen manier. Ook ImmoTijl, gevestigd aan de Mechelsesteenweg. “We voorzien elk van onze ‘te koop’-borden van een groot en opvallend paardenhoofd”, Jens Verhaevert. “Dit is onze manier om onze verknochtheid aan de Dendermondse tradities te tonen. Dendermondenaren appreciëren duidelijk deze ImmoTijl-actie, want we worden hier veelvuldig op aangesproken.”

Het vastgoedkantoor lanceert bovendien een actie waarbij deelnemers via Facebook tribunekaarten voor de Grote Markt kunnen winnen. “Het gaat om twee hoofdtribunekaarten voor wie ons Peirt live wil zien paraderen op de Grote Markt”, klinkt het. “Daarnaast voorzien we nog een tiental troostprijzen in de vorm van Dendermondse monopolyspelen en petten. Op maandag 23 mei maken we de winnaars bekend.” (Bron: Het Laatste Nieuws, 17-05-2022, Nele Dooms)

Meer info?

U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw telefoon/GSM invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.