Nieuws

Afbeeldingen

Voetbalclub KFC Baasrode heeft nieuwe hoofdsponsor: ImmoTijl bezorgt ook jeugdspelers nieuwe uitrusting

09 september 2021

Voetbalclub KFC Baasrode heeft een nieuwe hoofdsponsor. Vastgoedkantoor Tijl Jansegers neemt dat engagement op zich voor minstens de komende twee jaar.

Dat vastgoedkantoor Tijl Jansegers zich profileert als hoofdsponsor van voetbalclub KFC Baasrode zal de komende twee jaar op het veld te merken zijn. “Alle spelers zullen de komende seizoenen voetballen in een truitje met Immotijl-logo”, zegt zaakvoerder Tom Van Den Troost. “Bovendien zullen opvallende gele borden het voetbalveld aan de Molenber sieren.”

De sponsorovereenkomst geldt ook voor de jeugdspelers. Die zullen daardoor voor het eerst in zeven jaar in een vernieuwde sportieve uitrusting voetballen. “KFC Baasrode is een echte familieclub met een hart voor Baasrode en als lokale vastgoedspeler dragen wij natuurlijk graag ons steentje bij tot het welslagen van de vereniging”, zegt Van Den Troost. “Dat de kleuren van de club, blauw en geel, dezelfde zijn als deze van ons vastgoedkantoor is natuurlijk een leuke toevalligheid.” (Bron: Het Laatste Nieuws, 09/09/2021)

Meer info?

U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw telefoon/GSM invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.