Nieuws

Afbeeldingen

Waar moet ik op letten bij de aankoop van een woning?

24 mei 2021

Waar moet ik op letten bij de aankoop van een woning?

Naast de ligging, de grootte van de woning, de eventuele aanwezigheid van een tuintje en de vraagprijs moet je ook enkele andere zaken in het oog houden. Met onze checklist in de hand ben je klaar voor een grondige inspectie van je potentiƫle woning.
Hoe weet ik of er een vochtprobleem is? Inspecteer de woning grondig. Kijk in de badkamer of er schimmel of vochtplekken zichtbaar zijn. Ook afhangend behang of een muffe geur kunen een indicatie zijn van vocht.
2. Sluiten deuren en vensters goed?
In sommige woningen sluiten deuren wat stroever of is het moeilijk een venster af te sluiten, maar dat hoeft zeker geen struikelblok te zijn. Zorg voor goede afspraken over de herstellingen, want goede afspraken maken goede vrienden.
3. Stopcontacten en bergruimte
Het is nuttig om voldoende stopcontacten en verlichtingspunten in de woning te hebben. Kijk ook na of er genoeg bergruimte is voor al je materiaal.
4. Buren

Check de buurt. Ga op verschillende tijdstippen eens op verkenning rondom je potentiĆ«le woning. Op deze manier leer je niet alleen de buurt, maar ook je buren, het verkeer en de omgeving kennen. 

Meer info?

U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw telefoon/GSM invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.