Diensten

Onze X-factor

Wat maakt Kantoor Tijl Jansegers nu zo bijzonder? Waarom gaat u het beste met ons in zee voor de verkoop van uw eigendom? Anders gezegd: wat is nu precies onze X-factor? Op verschillende vlakken maken wij het verschil en zetten we die extra stap voor onze eigenaars. Of zoals dat in een Engelstalige reclameboodschap zo mooi klinkt: We walk the extra mile.

Bewijzen op tafel? Hier een aantal van onze extra troeven op een rij:

Tips voor eigenaars

De eerste stap naar een vlotte verkoop is natuurlijk de samenwerking met een betrouwbare makelaar. Maar dat betekent niet dat je als eigenaar zelf niets kan doen om de verkoopwaarde van je eigendom te maximaliseren. Wij geven verkopers daarom een reeks praktische tips - bijvoorbeeld op het vlak van inrichting, persoonlijke spullen of uitzicht van de tuin - om het maximale uit de verkoop te halen. 

Creatieve publiciteit

Reclame maken kan iedereen. Maar doelgericht publiciteit voeren is nog iets anders. Bij Tijl Jansegers zijn originele invalshoeken en opvallende promocampagnes ons handelsmerk. Wat dacht u van onze veelgelezen buurtmailings die op regelmatige tijdstippen in alle brievenbussen van de regio vallen? Of van de opgemerkte publiciteitscampagne aan de hand van broodzakken? Wie wil verkopen, moet opvallen. En daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Professionele foto's

Een door ons getekend grondplan van de eigendom biedt kandidaat-kopers een extra houvast, maar ook fotograferen is een vak apart. Daarom zorgen wij telkens voor een professionele fotoreeks. En bij uitzonderlijke eigendommen zetten we onze drone in voor opnames vanuit de lucht: prachtige plaatjes zijn het resultaat. 

Kartonnen meubilair

Kartonnen meubels maken een leegstaand huis meer waard. Het is nu eenmaal een feit dat een mooi ingerichte woning beter verkoopt. Tijl Jansegers geeft de mogelijkheid om leegstande panden te voorzien van kartonnen meubilair, waarmee we een huiselijke sfeer oproepen en geïnteresseerde kopers inzicht geven in de beschikbare ruimtes. Een inpanning die meer dan de moeite waard is. 

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons