Diensten

Uw pand in de kijker

Verkopen vergt inspanning en creativiteit. Of anders geformuleerd: inspiratie, maar vooral ook transpiratie. Meteen nadat we uw eigendom in portefeuille krijgen, presenteren we deze snel en efficiënt aan een groot publiek van potentiële kopers. Daartoe maken wij onder meer gebruik van:

Uitgebreide database

In de loop der jaren heeft Kantoor Tijl Jansegers een uitgebreid netwerk uitgebouwd. Dat groot klantenbestand wordt voortdurend geactualiseerd. Steeds opnieuw zoeken wij een perfecte match tussen kopers en verkopers. Een database met meer dan 15.000 (!) zoekers uit de regio is daarbij een absolute troef: nog vóór uw woning op de verschillende websites verschijnt, worden potentiële kopers al verwittigd.

Affichage

Onze herkenbare borden doen uw eigendom meteen opvallen in het straatbeeld. Wij zorgen voor een perfecte plaatsing, zodat uw woning of bouwgrond meteen de aandacht trekt van geïnteresseerde voorbijgangers. Bij een verkoop is visibiliteit immers van levensbelang.

Creatieve publiciteit

Zowat iedereen kent de stijlvolle vitrines van onze kantoren: wij maken telkens werk van een uitgebreide beschrijving met foto's in de etalages te Herdersem, Denderleeuw en Dendermonde. Daarnaast plaatsen wij aantrekkelijke offline en online advertenties. Dankzij onze geavanceerde vastgoedsoftware worden nieuwe panden onmiddellijk doorgestuurd naar de eigen website en diverse immosites zoals Immoscoop en Immoweb. Die online publiciteit wordt steevast gecombineerd met eigen lokale uitgaven én publiciteit in gemeentelijke infobladen.

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons