Nieuws

Afbeeldingen

Waarom zou je kiezen voor een makelaar?

05 mei 2021

Waarom zou je kiezen voor een makelaar?

Als je al eens overwogen hebt om je eigendom te verkopen, heb je je waarschijnlijk de vraag gesteld of je zou kiezen voor een makelaar. Wel, hieronder vind je enkele redenen om deze stap te zetten. Want onroerend goed verkopen is toch wel een fulltime job!  šŸ˜Š

1. Het bepalen van de juiste prijs

We kunnen de juiste prijs bepalen door een combinatie van ervaring, opleiding en referenties in jouw buurt. Samen bekijken we alle troeven van je pand en lijsten deze allemaal op. Omdat wij objectief kunnen inschatten hoe de markt zal reageren wanneer het pand te koop wordt aangeboden, kunnen wij het tegen een correcte prijs voor jou verkopen. Een juiste waardebepaling is namelijk cruciaal voor een vlotte verkoop. Bij ons geldt het principe: geen verkoop = geen kosten!

ImmoTijl heeft een eigen marketingteam om zoveel mogelijk potentiĆ«le kopers te bereiken. Wat doen zij concreet? Eerst en vooral bereiden ze de woning voor op een fotoshoot. Als de woning leeg staat, kleden ze de kamers mooi aan om zo de geĆÆnteresseerden meteen een huiselijk-gevoel te geven. Dan volgt een professionele fotoshoot, zowel binnen als buiten. We zetten hier ook een drone voor in. Vervolgens wordt er een state-of-the-art 3D-toer opgenomen en plaatsen we borden op strategische, zichtbare plaatsen. Tot slot publiceren we jouw pand op onze sociale media, onze eigen website immotijl.be en andere portaalsites. Onze website wordt maandelijks door meer dan 50.000 potentiĆ«le kandidaat-kopers bezocht! 

3. Opvragen wettelijke documenten

Voor de verkoop van je eigendom moet je bepaalde wettelijke documenten opvragen. Als je ervoor kiest om samen te werken met Ć©Ć©n van onze vastgoedmakelaars, hoef je je hoofd hier niet over te breken. Wij nemen dit gedeelte volledig voor onze rekening en zorgen ervoor dat de juiste documenten, zoals bodemattest, EPC, ... opgevraagd zijn.

4. Bezichtigingen en opvolging

Je vastgoedmakelaar staat rechtstreeks in contact met de potentiĆ«le kopers. Hij of zij plant de bezoeken in, leidt de geĆÆnteresseerden rond in de woning, overtuigt hen van de voordelen en beantwoordt alle vragen. Het is geruststellend om zelf niet op elk tijdstip van de dag beschikbaar te hoeven zijn om mensen rond te leiden. Wijzelf nemen deze taak met plezier van jou over!

5. Opstellen compromis

Je vastgoedmakelaar begeleidt je hierin tot de deal helemaal rond is. Hij of zij maakt de nodige documenten op, zoals de aan- en verkoopbelofte en begeleidt je bij het afsluiten van de verkoop. 

Het is dus zeker het overwegen waard om Ć©Ć©n van onze vastgoedmakelaars in te schakelen voor de verkoop van je eigendom. Het levert je immers niet alleen tijdswinst op, het neemt ook je zorgen weg doordat je kan rekenen op de hulp van een professional met kennis van zaken die ondersteund wordt door een groot team met jarenlange ervaring.


Meer info?

U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw telefoon/GSM invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.